üç Pınara Ve Spile Bir Iki

manisanın en güzel yerlerindendir spil ama keşke biraz daha gitseymişsiniz tabi dün yağmurluydu sizde haklısınız üçpınarın yolu çok güzeldir sakindir mustafa abinin yerine gitmişsiniz heralde gezinizin ne kadar güzel olduğunu anlayabiliyorum ama yağmur olmasaymış daha güzel olucakmış kazasız belasız sürüşler

bu havada .. bu kadar kalabalık olacağımızı ..zannetmezdim..,

geçmiş olsun kardeşim...::uzgunum: poşetlerde kurtaramadı seni :)

ahmet e sölicem video var buraya atsın......:cat:

sanırım video ları ben onun yerine atıyom 2 . video yuda yükledim:queen::queen::queen:

slm arakadslar cok guzel bır gezı olmus allah kaza bela vermesın.herkese ıyı seyırler bol gezmeler

ınsallah yazın sessizcola beraber butun gezılere bende katılacagım. yurt dısında oldugum ıçın katılamıyorum. ama yakından takıp edıyorum.

sike var bu yaszdiklarim benim agaz dan cikmiyo hep sessizconun sucu

yakın derken biz daha yakınız merak etme bizim ellerimizde güvenli kardeşimiz:p
gaza gelme bizle gel gezilere yazın bekliyoz sonra cayma yurtdışı bir gezi ayarlarız sonra:cat::rendeer:

manisanın en güzel yerlerindendir spil ama keşke biraz daha gitseymişsiniz tabi dün yağmurluydu sizde haklısınız üçpınarın yolu çok güzeldir sakindir mustafa abinin yerine gitmişsiniz heralde gezinizin ne kadar güzel olduğunu anlayabiliyorum ama yağmur olmasaymış daha güzel olucakmış kazasız belasız sürüşler

evet mustafa abinin yerine gittik ama bizi spil yıldıramaz çıkacaz sonunda manisa çok güzel dogal bir kent imiz imkanı olan herkesin gitmesini görmesini isterim :cat:

videolar nerde ben neden göremiyorum ?

siteye attıgım fotoların altında link e tıkla allah iyiligini versin :queen:

Son düzenleme:
gördüm :pr: yavaş yavaş öğrenicez abi... Ugrasayım siteyi bile hacklerim ben...:bounce:

kesinlikle sana katılıyorum :cat:

Son düzenleme:
Walla çok Güzel Gezi Olmuş Elinize Kolunuza Tekerinize Sağlık :) Fotoğraflar Birbirinden Güzel...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar