Üç ayda üçüncü motorunu aldı!

Arkadaşlar Adam soytarılıkla, hokkabazlıkla,,alınteri sıyırmadan para kazanıyor..Hemde bizlerin 30 yılda kazandığını o bir günde kazanıyor..O almayacakta kim alacak..Ben 27 yıldır çalışiırım varım yoğum motorlarım..Onun nkazandığını kazansaM 300 TANE MOTOR ALIRIM..Soytarılığın en gözde meslek olduğu bir dünyada yaşıyoruz şu anda,,Şerefli ve alın teriyle kazanılan paranın gücü yok...

çok ağır konuşmuşsun be abi.. adamın yaptığı işin soytarılıkla ne alakası var.. alın teri falan... yapmayın bu kadar... bu kadar kolay olsa herkes cem yılmaz olur o zaman..

Moderatör
Adam acik sozlu, her gosterisinde, "bi ferrari parasi cikar buradan" der.. insanlarin her zaman en cok ihtiyac duyduklari sey gulmek, eglenmek ve mutlu olmaktir.. Adam da aldigi paranin hakkini veriyor.. Futbolculari da topa tutalim burada o zaman.. Adam almis harley'i dikkat edin yollarda sizinde anahtarlarinizi almasin :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
evet bencede üye olur night rod mu ybr mi diye topic de açar ama cem e helal olsun allah kaza bela vermesin iyi çocuktur severim

parası var adamın valla...çatır çatır alıyo makina...uyuzda olmuyom değil hani...adaletsiz dünya derler ya...o akıllıysa yetenekliyse ben salağım o zaman alamıyom...yani ne bilim işte tuhaf...

keyfci adam kendini belli ediyor... ben race olarak düşünemiyorum. alabiliceği en güzel motoru almış :D daha iyisi ne varki :D
allah kaza bela vermesin. en komik kaza her an gelebilir :p

para gani olsa bende sıra sıra dizerdim valla.
bence cem yılmaz hakkıyla kazanıyor parasını ve helal olsun ona.
gönlünden ne geçiyorsa alsın valla, çıkarsın keyfini...
soytarılık yaparak para kazanmak ne kadar hakkıyla kazanmaktır tartışılabilir, bence inşaattaki amele daha çok hak ediyodur, taş taşıyor da kolumu yoruluyor, hem eğleniyo hem de milleti güldürüyor, esprileri kaliteli ona sözüm yok ama o kadar parayı da hak etmiyor fakirin hakkını yiyolar hepsi de

o gitsin de gitttiyle oynasın

Son düzenleme:
ne güzel demiş atalarımız 'Zenginin malı züğürdün çenesini yorar' diye!

allah kaza bela vermesin onun nasibi demek fazla bizimkinden ... allah olmayanlarada versin

Kimisi sanayide asgari ücrete cekic sallar, alacagi birsey icin para

biriktiriyorsa öglen yemegi bile yemez bazen...Bazisi da , hani bir laf

vardir, arap kremi bol bulmus falan filan...Anladiniz iste...

BURADAN CEM YILMAZA SESLENİYORUM

YAVAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ OLLLLLLLLLLLLLL

MOTORU OLMAYANLARIDA DÜŞÜN DERİM

AMA KASKI ÇOK HOŞUMA GİTTİ:queen:

adam otomobilden bıtkı motosiklete geçti.bakalım motosikletden sonra neye merak saracak :)

ben 5 yıldır para biriktireyim..yılalrdır camianın içinde takılayım.. yok abi yok oaly tam oarlak şudur: ....nasreddin hoca bunun üzerine şöyle demiş
: " parsı olan düdüğü çalar!" .

ayrıca ,yolda bi meşhur ünlü felan görsem, kitap yazmamışsa, ne bilim vatana millete büyük bi hayrı dokunmamışsa gidip yanına konuşamam ,ha bide onunla ilgili bi görevim yoksa... amaaa artı kcemin olayı farklı oldu.. yanına gidip foto imza geyiğindne çok hatta adamın suratına bile bakamyıp harleyi ile ilgilenebilir hatta kendimi tutamayıp şu geyiği yapabilirim :

- abi kaç basıyo bu , kadran kaç
-abi kızlar motora hasta oluyorlar dimi (ona değil miş gibi ama..)
- abi şu düme ne ,ben böle bişi ilkkez görüyorum basimmi...
...
-abi kaça aldın sen bunu (- işte şukadar.. yada senin paran yetmez buna ) ,abi naptın sne tır alırdın o paraya..

:)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kazasız belasız inşallah...MT üyesi olmaz herhalde HOG varken...

hayırlı olsun diyelim.
bu kadar kısa zamanda böyle ciddi motorlara binmesi doğrumudur bilmem.
eğitim aldı mı almadı mı bilemiyorum.
umarım başına bir iş gelmez.

Adam çalmıyor, çırpmıyor....yeteneği var kazanıyor, harcamasınıda biliyor....

Hayırlı olsun kaza, bela vermesin Allah.............

GKN

güle güle binsin dicem
ama
bu adam harbiden GÜLE GÜLE biner:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar