UAKBULUT - sPORTSoFFICER

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yaa Semih gidonu getirde Hakan abinin elcikleri almaya gidicem. Hadi bakıyım :p

semih ugrasma ben km ile gidonuda sipariş verdim haberin olsun ama bir atasözü var bilmem hatırlarmısın kibirlenme padişahım senden büyük allah var derler senide birileri devirir pınarr :queen::queen::queen::queen::cat:

Tavladan fazla anlamıyormuş gibi yapıp pınarr ı iyice inandırdıktan sonra sağlam bi iddaa ile tüm masraflarımızı karşılayacam arkadaşlar... Az kaldı, inanmak üzeredir.

semih ugrasma ben km ile gidonuda sipariş verdim haberin olsun ama bir atasözü var bilmem hatırlarmısın kibirlenme padişahım senden büyük allah var derler senide birileri devirir pınarr :queen::queen::queen::queen::cat:

Var zaten. Tophane müdavimi arkadaşlar var. Accayip oynuyorlar. Şansa kadere bazen yeniyorum ama çoğunluk mağlubiyet. İçinize dert olmasın yani, benide yenenler var :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyide pınar senin gidon yokki piyasada ne kadar dandikh bimotorun var parçası yok bulamıyos :p

iyide pınar senin gidon yokki piyasada ne kadar dandikh bimotorun var parçası yok bulamıyos :p

Yazıklar olsun sana Semih. Kamuoyununda gördüğü gibi seni yolda kalmaktan 10 km boyunca kurtarmış, tek tahliye hortumu barındıran motor hakkında böyle atıflarda bulunmak sana hiç ama hiç yakışmadı. Cık cık cık...:queen::queen:

Bu arada nerden sipariş olduğunu söylersen hızlandırırım ben merak etme :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar