U Atan Araç Yüzünden Yaptığım Kaza

Geçmiş olsun dostum, ekipman ve hız etkenleri seni daha ciddi bir kaza sonucundan korumuş oldu.

U atmak, U çekmek. Bilemiyorum yani bunlar enteresan şeyler tabi. U dönüşü yapan bir arabayı hemen tanıyabilirim heralde, ama diğerlerini bilmiyorum :sunny:

Mahkemeye itiraz et kafamda kaskım olmasa nasıl yaşıyorum ? mantığın iflas ettiği yer...

Geçmiş olsun

Allah beterinden korusun

u atmak u çekmek u dönmek , aynı anlamda kullanır, en azından ben hepsini kullandım bu yaşıma kadar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
taksi yatma parasınımı? verirsen namertsin

Mersin İl Temsilcisi
Çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız.

Arkadaşın bu mesaja verdiği tepki kesinlikle haklı bir tepki. Adam kaza geçirmiş, ambulansla hastaneye gitmiş, ciddi bir durum var ortada ama 'yürekçe' bir geçmiş olsun bile demeden ders verir gibi emir kipiyle cümleler kurmuş.Bir de sonunda iki nokta var.. ne demek oluyorsa artık.İlk dediğinize katılıyorum ama söyleme şekli ve üslup yanlış.İkinci dediğiniz de doğru öyle bir cümle Türkçede yok ama burda ne yeri ne de zamanı bunu belirtmek için.Gerçekten sinir bozucu.

emir kipi olsaydı "!" olurdu sonunda...
evet, düşünmüş olsam bile yazmamışım..
insan üzülüyor böyle şeyleri okuyunca.
ayrıca,
o düzeltmeyi de ukalalık olsun diye yapmamıştım.
trafik tutanağına, " u attım " diye yazın da görün nasıl anlaşılıyor..

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Ne değisik tipler var bu grupta her konuda illa bi kaç tane cins çıkıyor adam derdini paylaşmış kaza yaptım demiş ayagım incildi demiş üstüne üstlük bide şerefsiz bi taksiciyle uğraşmak zorunda kalmış nie yani destek olmak yerine köstek oluyosunuz

Adama sana u demiri atmış falan filan diye mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------

Geçmiş olsun kelimelere takılmamak lazım. Mevzuatı bilen yazsin adam bilgilensin. Zor bir süreç atlatiyor. Allah kimsenin başına vermesin.

gecmis olsun dostum. Arkadaşların dediği gibi hakkını sonuna kadar ara, ara ki yarın başkasına aynı şeyi yapmasın bu karaktersiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar