Twister SuperSport

Arkadaslar belki bircogunuz gormussunuzdur, ben ilk defa gordugum için şu resimlere bakmanızı öneriyorum, güzele ne yakışmaz misali grenajlar twister'a çok yakışmış bence....

gr14.jpg

gr17.jpg

gr2.jpg

gr21.jpg

gr7.jpg

gr13.jpg

Not: Adreslere, üzerlerine tıklayarak değilde, kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırıp, oradan giderek ulaşabiliyorsuz...

G

Guest

Çok güzel gerçekten.hani karşılaştırmak istemem polimik olmasın ama hondanın 125 lik racingine bakınca tip olarak çok daha güzel olmuş...

Böyle uygulamaları buralarda neden göremiyoruz anlayabilmiş değilim. Valla sadece bu işi yapan bir dükkan açsak senede 5-6 model için (popüler olanlara)grenaj yapsak iyi kar ederiz..Tebrik etmek gerekir....

yahu süper olmuş!honda twister'ı böyle yapmış olsaydı eminim 20 kat fazla satardı.

banrooo gör bak senin motor ne hale gelmiş. :king:

ben ilk motor alacağımda araştırmıştım.İstersen yurt dışından böle getirebiliyormuşsun.Ama türkiyyede hiç görmedim bu tip bir twister..Hakikaten çok güzel görünüyor..

ne kadar supersport olsa da trafikte yediğim bi motor kusura bakmasın :cherry:

Haklısın valla java.Ben daha topcase demiri bile taktıramadım.Demircinin birine gittim adam bana baktı herhalde çok saf gördü, 100ytl isterim dedi :pr: . Höst ulan dana dedim çıktım.En son bir mustuk tamircisiyle konuştum, internetten indirdiğim resimleri gösterdim, hallederiz abi 30 ytl'ye yaparım dedi. Yakında fotoları da koyacağım.

oha!100 ytl'ye motorun şasisi baştan yapılır be!eleman güzel sallamış hakikaten.ben arka demiri 20 ytl'ye yaptırdım haberin olsun.hemde en kalın demirden.motorun şasisi kırılır bu demir kırılmaz! :cherry:

yalnız demir yaptırırken dikkat et adam üstünde punta atmaya kalkarsa motorun boyalı ne kadar yeri ve nikelajlı kısmı varsa bir bezle yada gazeteyle kapat.adamın umurunda değil, veriyor kaynağı.benim arka sinyal lambalarının üst nikelajında delikler var şimdi! :pr:

:queen: arkadaşlar bir şey soracağım ben daha motora yeni başlamış sayıldığımdan pek anmlamıyorum ;

şimdi bu twisterı istersek özel egzos takıp racinglerdeki gibi ses alabilirmiyiz

yada ona yakın???? :bounce:

metallord' Alıntı:
:queen: arkadaşlar bir şey soracağım ben daha motora yeni başlamış sayıldığımdan pek anmlamıyorum ;

şimdi bu twisterı istersek özel egzos takıp racinglerdeki gibi ses alabilirmiyiz

yada ona yakın???? :bounce:

Kargaya ne yaparsan yap saksağan doğurtamazsın. Twister'de oldukça sessiz bir naked... Yani onu egzosla falan bir racing gibi bağırtabilmen söz konusu değil.

SAOL KARDEŞ;

TAM RACİNG GİBİ OLMASADA YİNEDE GÜZEL BİSES YAPABİLİRMİYİZ ACABA!!!

TEŞEKKÜRLER

Az birşey değişir o kadar.

Eğer Porsche ve Ferrari'lerin sesini, Şahin-Doğan gibi araçlar egzos değişimiyle çıkartabilseydi şu an sokaklarımızdaki tüm Şahin ve Doğan'lar -üfürükten teyyare misali- Ferrari - Porsche gibi bağırıyor olurdular.

Yanlış anlamayasın... Senin motosikletin kesinlikle 1. sınıf mühendisliğe sahip ve 1. sınıf bir üretim. Dolayısıyla yaptığım kıyaslamayı olması gerektiği şekilde ciddiye al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar