TVS Raider akü sorunu

motorum şu an 500km civarında alalı 3 ay oldu 2 kere eve çıkarmak zorunda kaldım ilkinde sıfır iken çıkarmıştım daha 1km iken aküsü zayıflamıştı yeni aküdür diye bir şey demedim vurdurarak çalıştırdım şimdi 6 gündür eve çıkardım yine bu sefer dışarı indirmeden önce evde marş almıyordu ekranı falan çalışıyordu aşağı indirdim ekran falan gitti farlar yok sinyal yok aküyü açtım kablolar mı çıkdı diye bir şey de yok aküsü bitmiş anladığım kadarıyla ama bu sefer de vurduruyorum çalışmıyor en az 7-8 kere denedim olmuyor ne yapabilirim motorun garantisi var.

Bu arada ilk aldığımda vurdurdum motoru sağ ön sinyal çalışmamaya ve arkası hızlı yanıp sönmeye başladı sorduğunda arıza olabilir ondan yapıyor dediler

Motosikleti
Motoru satıldı...
motorum şu an 500km civarında alalı 3 ay oldu 2 kere eve çıkarmak zorunda kaldım ilkinde sıfır iken çıkarmıştım daha 1km iken aküsü zayıflamıştı yeni aküdür diye bir şey demedim vurdurarak çalıştırdım şimdi 6 gündür eve çıkardım yine bu sefer dışarı indirmeden önce evde marş almıyordu ekranı falan çalışıyordu aşağı indirdim ekran falan gitti farlar yok sinyal yok aküyü açtım kablolar mı çıkdı diye bir şey de yok aküsü bitmiş anladığım kadarıyla ama bu sefer de vurduruyorum çalışmıyor en az 7-8 kere denedim olmuyor ne yapabilirim motorun garantisi var.

Bu arada ilk aldığımda vurdurdum motoru sağ ön sinyal çalışmamaya ve arkası hızlı yanıp sönmeye başladı sorduğunda arıza olabilir ondan yapıyor dediler
fabrika aküleri kaliteli değil garantisi varsa garantiden değiştirmelerini iste olmaz derlerse de after market sağlam uyumlu bi akü alıp tak yada taktır derim.

Ben de bir süre akülerin çabuk zayıflamasıyla uğraştıktan sonra lityum aküye geçtim, kafam rahat etti. Zayıflamış bile olsa 15 dakikada tam şarj oluyor motorda. Soğuk marş gücü de çok iyi. Noco lp9 kullanıyorum, bele bişey yoh.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sinyalin de flaşöründe sıkıntı olabilir.

Kontak açtığımda yokuş yukarı çıkana kadar aküdeki güç azalıyormuş. 1-2 saat motoru dinlendirdikten sonra tekrar denedim bu sefer vurdurabildim.

Sinyalin de flaşöründe sıkıntı olabilir.
Hiç bilmiyorum sağ sinyale bastım yavaş yavaş azalmaya başladı sonrasında sadece arka sağ sinyal hızlı yanıp sönmeye başladı. Kablolar vs. çıkmış olabilir diyorlar ama nerede olur ki bunun kabloları

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar