TVS, Norton ile Avrupa’yı hedefliyor

Apache-RR-310-iQube.jpg

Norton’u satın aldıktan sonra TVS, iQube ve Apache RR 310’a odaklanarak Avrupa’da Euro 5 modellerini piyasaya sürmek için 200 milyon doların üzerinde yatırım yaptı.

Hint motosiklet sektörünün önemli oyuncularından TVS Motor Company , lüks segmente odaklanan bir stratejiyle Avrupa pazarına kesin olarak girmeye hazırlanıyor. Ülkesinde yıllık yaklaşık beş milyon araç üretimiyle adından söz ettiren Asya devi, şimdi de İngiliz geleneğini Hint endüstriyel inovasyonuyla birleştiren formülü sayesinde en seçici motosikletçileri bile etkilemeye kararlı bir şekilde Avrupa’ya odaklanmış durumda.

TVS’nin uluslararası stratejisinde bir dönüm noktası oluşturan işlem, şüphesiz, İngiliz motosikletçiliğinin en ikonik ve tarihi markalarından biri olan Norton Motorcycles’ın 2020 yılında satın alınmasıydı . 200 milyon avronun üzerinde değere sahip bu yatırım , TVS’nin Norton’u her zaman farklı kılan prestij ve teknik uzmanlığı ürün yelpazesine entegre etmesini sağladı. Hint endüstriyel kaynaklarının İngiliz mühendislik geleneğiyle birleşimi, artık yeni Avrupa satış atağının özünü oluşturuyor.

TVS’nin Avrupa’ya getireceği ürün portföyü, her ihtiyaca uygun çözümler içeriyor. Bir yandan, sürdürülebilir kentsel mobilite için ideal ve Avrupa şehirlerini dönüştüren yeşil trendlerle mükemmel bir uyum içinde olan iQube elektrikli scooter. Diğer yandan, teknoloji, performans ve göz alıcı bir stili bir araya getiren, iki tekerlek üzerinde heyecan arayanları fethetmeye hazır sportif Apache RR 310. Ancak asıl öne çıkan, Norton Motorcycles’ın yeni kreasyonları, özellikle de sektörün en önemli etkinliklerinden biri olan Milano’daki EICMA’da tanıtılması beklenen yeni V4 Norton olacak.

Haberin devamı için tıklayın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Avrupada yaşıyor olsa ve bu tarz motosikletlere meraklı olsam fiyat da güzelse alırdım belki, ama bizde servisler, bayiler vb. konusunda bu markaları ithal eden anadolu kaplanımsı görünümlü çakal çukal firmalara güvenmediğim için uzak dururum.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bu ne biçim uzaylı kılıklı bir motordur yahu. Avrupada retro tarz bizden çok daha fazla iş yapıyor. Getir Ronin'i öyle dene avrupayı.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Bu ne biçim uzaylı kılıklı bir motordur yahu. Avrupada retro tarz bizden çok daha fazla iş yapıyor. Getir Ronin'i öyle dene avrupayı.
TVS'nin Apache serisinde ben egzotik motoru yapacağım, uzay pistinden gezegenimize fırlatılmış olsun havası var. RTR 200 ve RR 310 haddddi neyse de özellikle RTR 310 başka bir gezegende kullanılması için üretilmiş gibi duruyor. Ronin günümüzün retro trendine oldukça uygun bir model, ülkemiz dahil her yerde daha çok satar diye düşünüyorum.

Bence bu naked model çok iyi duruyor, ülkemize gelse de fena satmaz gibi güçlü BMW bloku var üzerinde, ama Ronin neden gelmedi hala onu anlamıyorum. Yanlış bilmiyorsam İtalya'da ve bazı Avrupa ülkelerinde satışa başladı TVS, umarım Türkiye'de de doğru düzgün modeller gelir. Bi adventure enduro modeli de tanıtılmıştı geçenlerde.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Bence bu naked model çok iyi duruyor, ülkemize gelse de fena satmaz gibi güçlü BMW bloku var üzerinde, ama Ronin neden gelmedi hala onu anlamıyorum. Yanlış bilmiyorsam İtalya'da ve bazı Avrupa ülkelerinde satışa başladı TVS, umarım Türkiye'de de doğru düzgün modeller gelir. Bi adventure enduro modeli de tanıtılmıştı geçenlerde.
Gelse satar onda şüphe yok, dikkat çeker çünkü ve evet blok sağlam. Hele hele fiyat rekabetçi olursa. Genç kitlenin altında cfmotoya güzel bir alternatif olur.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Gelse satar onda şüphe yok, dikkat çeker çünkü ve evet blok sağlam. Hele hele fiyat rekabetçi olursa. Genç kitlenin altında cfmotoya güzel bir alternatif olur.
TVS yine cfmoto'ya göre sanki daha sağlam, servis ve parça konusunda daha iyi gibi izlenim oluşturdu bende. Bir de şekli güzel motorlar getirirse gençleri cfmoto derdinden kurtarır, iyi olur.

Katılıyorum, cfmoto veya diğer çin mallarına göre daha kaliteli ve güvenilir bence, montaj hatalarından kaynaklanan problemler olabiliyor o da TVS'nin değil UMAnın suçu. TVS markasına birazcık ilgi gösterilse ve daha çok model getirilse kesinlikle piyasayı domine edebilme potansiyeli var, ki scooterlarda jupiter , commuterde de raider domine ediyor gibi görünüyor.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Katılıyorum, cfmoto veya diğer çin mallarına göre daha kaliteli ve güvenilir bence, montaj hatalarından kaynaklanan problemler olabiliyor o da TVS'nin değil UMAnın suçu. TVS markasına birazcık ilgi gösterilse ve daha çok model getirilse kesinlikle piyasayı domine edebilme potansiyeli var, ki scooterlarda jupiter , commuterde de raider domine ediyor gibi görünüyor.
Servis ve yedek parça sorununu çözmesi lazım, Debriyaj koluna ciddi bir şey olsa motoru 1 yıl yaptıracaktım, neyse ki sadece ucu kırılmıştı.

reo

Türkiye'ye hangi modeller gelir bilmiyorum ama şu elektrikli icube modelini merak ediyorum. Şehir içinde kullanmalık veya ikinci ufak motor olarak çok işe yarar bence.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Türkiye'ye hangi modeller gelir bilmiyorum ama şu elektrikli icube modelini merak ediyorum. Şehir içinde kullanmalık veya ikinci ufak motor olarak çok işe yarar bence.
Yamaha Neos elektrikli de çok tatlı bir motor. Fiyat olarak da öyle aşırı uçuk değil. Yamahanın en ucuz scooterı. 75km gibi bir menzili var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar