TVS TVS Flame

Bence Tvs cok yanlış yapıor turkıye dıer motorlarını getırmyerek sonucta honda yamaha gıbı saglam sırketler modellerını durmadan arttıryor pazar payını genısletıor tvs ıse sadece Apache scoty pep modellerı ıle gırmıs pazar eger kalıcı olmak ıstıorsa guclu olması gerekıor !
KAZIN GELECEGI YERDEN TAVUK ESIRGENMEZ !

honda yamaha vs. türkiyede pazarında çok eskiler ama tvs daha onlar kadar eski herşeyin bir zamanı var yavaş yavaş getirmeye başlar :cat: daha tvs yi bilmeyen bile var :pale:

TVS Flame Geliyor

Arkadaşlar isotlar gruba attığım mailler ve ettiğim telefonlar sonucunda Flame modelinin 2010 itibariyle geleceğini öğrendim buyrun sitesinde gözüken yazı

http://www.isotlargrup.com/

adszyu.jpg

Son düzenleme:
TVS Yetkilileri ile Telefonda Görüştüm. RTR 160 ın Aynı kasası gelicek ancak Motoru 150 CC olucak. Mayıs Ayında Geliyor Biraz Sabır edin bakalım. Belki onla beraber Flame' Gelir.

Mayıs ayı bitiyor arkadaşlar.Tvs dekiler yetkili felan degil bence.Bir yetkili yalan konuşmamalı.Hava gazı yani.

Dün motorun servisine gittim servisin sahibi dediki (artık orası tam hatırlamyorum ya 1 hafta yada 2 hafta sonra ) yeni apache den test için göndericeklermiş..

Honda innova kullanan arkadaşım hayatında hiç tvs kullandın mı?Önce TVS kullan , titreşim ne demekmiş gör.Ondan sonra bu motoru getirtelim diye bi başlık aç.Öyle reklamda alevler falan çıkıyo ama afişe aldanıp motor alınmaz.Honda hayat onda ....

sizde motor kullandıgınızı sanıyorsunuz kanımca.bmw f 650 ye binin titreşim nedir bir görün ondan sonra nasihat verin derim size.çogu torklu motorlarda malesef titreşim olayı kaçınılmazdır.honda eskiden güzeldi.yağ yakmaya başlayınca malesef artık para etmez oldu.bakın 2004 cbf 250 lerin fiyatı 3000 lerde dolaşıyor neden acaba.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:09 ----------

2 ay sonra TVS RTR 160 lıklar geliyormuş malesef.yani temmuz sonu ağustos başı gibi.fiyatlarıda takriben 4800-5200 arası olucakmış.ve önemlisi enjeksiyonlu motor geliyor üzerinde. yeni kasa sezon sonu Türkiye de gözünüz aydın.

Arkadaşlar miş ile muş ile anlatıp prim mi alıyorsunuz anlamıyorum,yada sitede ünvan mı veriyorlar.Gittiginiz yer servis.Servisteki muhatabınız tabiki imaj için fabrika der, isotlar der benim der, ben ne dersem o der.Bunlara prim vererek yada muhabbetlerin bu yönlere kaymasına izin vererek, aslında satıcı ile yüz göz olmak biz kullanıcıların lehine değil.Biz agzımızı karga gibi açıp beklerken adamlar hazır kitle hazırken kitleyi veriyorlar ülkesinde miladı geçmiş makinaları .Yapmayın.Bu memleket denizi ayagınıza getirenleri,üç anaktarı verenleri hatta cenneti garantileyenleri görmedi mi?Tvs 180,bajaj 220 gelse ne olur, bilirimki yeni modeli ülkesinde boygösterir benim vatandaşım da eskiyle avunur.Biri avrupadan vurur biri asyadan.:pr::salut:

Bajaj,Karizma (CBF),Apache Yenileri Gelmez gibime geliyor. Mayısta 150 lik Apacheler GElicek. 160 Kasa olarak sadece Motor 150' olucak dendi. Bugun 14 mayıs. Mayısın Ortasındayız. Ne Gelen Var Nede Başka birşey. Belkide Geldi Onu bilemeyiz.

Bir bu topik birde mondinin topigi.Takipteyim.Hala ses yok.Tıh tıh kisme youkmi:queen::queen::queen::farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok hoşuma gitti bu motor acaba ne zaman gelir dışarıdaki fiyatı nedir özellikleri nedir?

Tvs apache yi de 2 senedir getiriyorlar :)) İsotlar grubunu 50 sefer aradık mail attık 2 ay sonra, 4 ay sonra, gümrükte sorun çıktı, hindistanda yağmur var bahaneleri ile bir çok müşterisini kaçırdı.. Ne diyelim iyi satışlar onlara. Artık apache beklemiyorum, iyi bir japon aldım..

geldi galiba.bayiler dağıtılıyor olması lazım.antalya da tvs bayisi bulamadım.var mı bilen?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:11 ----------

ybr 125 esd almadan bunu görmek istiyorum canlı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben kesin yaza doğru eğer gelirlerse bu tvslerden0 almayı düşünmüyorum çok zarif motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar