TVS Draken: TVS yeni 250cc Street-Fighter Modelini Tanıttı (Foto Galeri - Video)

tvs geldi 150liklerin anasını aglattı. 250likle de hepsini tozu dumana katar. 38 beygir güc üretiyor.
tork düşük fakat son hızda baya baya iyi olacagını düşünüyorum.
isotlar bu motoru 2020 yılında getirirler emin olun. Hayatımda gördüğüm en sacma sapan yöneticiler bu firmada.

ağırlığı neymiş onu yazmamışlar?

ben daha çok duke havası alıyorum.

martta gelecek hyosung x5 ile kıyaslamak lazım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
250 cc ve tek silindir ama 38 beygir nedir aga hemide 134 kuru ağırlık :sunny:

Türkiye'ye gelmesi fanteziden başka bir durum deil bu modellerin ve Hintli üretimi diğer markaların.

TVS çok farklı ve kaliteli bir teknolojide (motorun içi dahil) ,yakıtı ekonomik motosikletler üretiyor, gözü kapalı alınır benim için tabii!
parça ve sağlamlık derdi yok, yakıt tüketimi her modelinde hızına ve gücüne göre çok düşük daha ne olsun :)
Africa mın yanına şehiriçi için aldım, önceleri pişman gibiydim, ön amortisöre 50 gr yağ , 180 cc piston silindir aldım ve arka salıncagı 5 cm uzattım, 100 km de 2.3 lt hiç geçmedim üstelik asılarak kullanıyorum.
cc Kapasitesinin çok üstünde verimi oldugundan TVS ye güvenim tam.
Vibrasyon var ama benim umrumda değil , beni rahatsız etmiyor, düzgün eldiven ve bot giydiğimden olabilir tabi . Vibrasyon çok diyenler KTM 640 a veya F650 ye binsinler :)
Fiat abartı olmazsa 250 cc leri siler süpürür , ancak marka takıntısı olanlar bu zevkden ve ekonomiden faydalanamazlar :)

Buradan kalkıp büyük patronlarlar oturup bize euro3 normuna uygun üretin şukadar alıcam diye masaya yumruğunu vurmadıktan sonra milyonlarca hindistan piyasasına üretilen motoru tutupta bin tane için değiştirmezler oturduğumuz yerden maille olacak şey değil yani bunlar :)

Buradan kalkıp büyük patronlarlar oturup bize euro3 normuna uygun üretin şukadar alıcam diye masaya yumruğunu vurmadıktan sonra milyonlarca hindistan piyasasına üretilen motoru tutupta bin tane için değiştirmezler oturduğumuz yerden maille olacak şey değil yani bunlar :)
euro 3 emisyonu denilen şey katalizör den ibaret. katalizör ise cok zor bişi değil.
buradan hindistana bir mühendis gönderirsin. sipariş verilen motorların egzozlarına katalizör konulması için ekstra talep edersin.
maliyeti hesaplatırsın kaç adet ise. sonrada türkiyeye gelir uygunluk sertifakasını alırsın.
bu zor bişey mi?
bunu tvs nin distrübütrü yapamaz ama o ayrı.

Arkadaşlar bir ayrıntı gözden kaçıyor,bu model henüz üretilmeyen bir konsept'miş, hem nevar yahu benim hanzo'da 250cc 28-30 beygir :p (tır kadar yakıyor o ayrı)

TVS çok farklı ve kaliteli bir teknolojide (motorun içi dahil) ,yakıtı ekonomik motosikletler üretiyor, gözü kapalı alınır benim için tabii!
parça ve sağlamlık derdi yok, yakıt tüketimi her modelinde hızına ve gücüne göre çok düşük daha ne olsun :)
Africa mın yanına şehiriçi için aldım, önceleri pişman gibiydim, ön amortisöre 50 gr yağ , 180 cc piston silindir aldım ve arka salıncagı 5 cm uzattım, 100 km de 2.3 lt hiç geçmedim üstelik asılarak kullanıyorum.
Vibrasyon var ama benim umrumda değil , beni rahatsız etmiyor, düzgün eldiven ve bot giydiğimden olabilir tabi . Vibrasyon çok diyenler KTM 640 a veya F650 ye binsinler :)
Fiat abartı olmazsa 250 cc leri siler süpürür , ancak marka takıntısı olanlar bu zevkden ve ekonomiden faydalanamazlar :)

Süper özetlemişsin ellerine sağlık :) bizim insanımız hondacı bu motoru honda yapsaydı var öffff öfff yerlere göklere sığmazdı Apache için de aynısı geçerli

Süper özetlemişsin ellerine sağlık :) bizim insanımız hondacı bu motoru honda yapsaydı var öffff öfff yerlere göklere sığmazdı Apache için de aynısı geçerli

2015 te apache için bmw az bir elden geçirerek piyasaya sürecek deniyor. fiyatını ben söyliyeyim mi?
en az 3-5 bin avro

arkadaki cross dikkatimi çekti açıkçası...tvs standında olduğuna göre cross da yapabiliyor bu hintliler.keşke cross modelide getirseler.

BMW f650'de mi titreşim var?...yavaş hocam!...:cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar