Tvs dijital gösterge bozuldu !

merhaba arkadaşlar .. ya bugün eve gelirken hız göstergesinin bozulduğunu farkettim . ayrıca km ilerlemiyor.bir 160 gösteriyor bazen 0 da kalıyor.karışık rakamlar gösteriyor. sorun nedir daha önce başına gelen oldu mu? çok sıkıntı yaptı bende bu gözüme uyku girmiyor :pale::pale::pale:

Son düzenleme:
Yıllardan beğri 2.kez duyuyorum. 1.sinde su kaçmıştı göstergeye, devreler yanmıştı sanırım... Birde siz. Elektronik sonuçta, şan işi... Geçmiş olsun :)

ön jantın ortasındaki okuyucuya su kaçınca bozulma oluyor benimde başıma geldi 50 tlye okuyucuyu aldım değiştirdim değişim için 17 lokmaya ihtiyacın var sadece

ön jantın ortasındaki okuyucuya su kaçınca bozulma oluyor benimde başıma geldi 50 tlye okuyucuyu aldım değiştirdim değişim için 17 lokmaya ihtiyacın var sadece

evet bikerede benim aldığım apachede garantiden değişmişti basınçlı su ile oraya tutulduğunda arıza veriyor diye duymuştum bende

Evvet, gösterge bozuk değil, ön jant göbeğindeki okuyucu bozuk. Kabloyu takip et kolayca bulursun.
Bir kaç gün boyunca WD-40'la orayı.
Photo0784.jpg

Spreyin ince ucunu araya sok en tepeden. Bu sırada motorun gidonu en sağda olsun ki sıktığın iyicene nüfuz etsin.
Bir kaç gün tekrarla. Eğer arıza sıvı kontağı veya oksitlenmeden ise düzelecektir.
Düzelmezse günahı 55 lira.

Başıma geldi. Bu şekilde düzelttim. Ben de yabancı forumlardan öğrenmiştim.

youtubede bu yolla 160 kmhz kayıtlarda saklayanlar çok :mrgreen: geçmiş olsun

youtubede bu yolla 160 kmhz kayıtlarda saklayanlar çok :mrgreen: geçmiş olsun

Geçen servise götürmüştüm bakım için motoru. Orda bi tane "apaçi" vardı. Motor olanından değil, kolu bacağı olanlardan. Hemen kaç bastın gardaşşş muhabbetine girdi. 160 dedim. İnanmadı. Al bak dedim gösterdim.
Bi bana bakıyor bir göstergeye. Dili tutuldu apaçican'ın.

Geçen servise götürmüştüm bakım için motoru. Orda bi tane "apaçi" vardı. Motor olanından değil, kolu bacağı olanlardan. Hemen kaç bastın gardaşşş muhabbetine girdi. 160 dedim. İnanmadı. Al bak dedim gösterdim.
Bi bana bakıyor bir göstergeye. Dili tutuldu apaçican'ın.

hehehehe:queen: iyiymiş valla

yardım eden herkese çok teşekkür ederim. büyük ihtimal lastiğin orda ki yerde bir sorun var diyosunuz yani.yarın bir wd40 lıyayım bakalım orayı.olmadı 50 lira sıkışmıştır diyorsunuz yani inşallah 50 tl yle kurtarırım ben kafamda 200 lira fln diye tutar sanmıştım inşallah sorun büyük değildir.yarın düzeltirsem haberdar ederim dostlar sağolun varolun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar