Tvs apache ? Yamaha Ybr 125 ? (2012 modeller)

Konuyu ayrıntılarıyla uzatmayalım tek bi sorum var konu ile ilgili arkadaşlar güç olarak hız olarak görünüş olarak tvs tabikide daha üstün bu kuşkusuz bi gerçek. Titremesi var ve bu benim için bi kötü yan değil titreşimden rahatsız olmam çok fazla 10dk dinlenirsin bi sorun yaratmaz. öğrenmek istediğim tvs kalite bakımından nasıl ybryle kıyaslarsak. Parası öyle olduğuna göre dandik bi motor olduğunu sanmıyorum

tvsnin jantı 17 inç. kaliteli lastikler pahalı oluyor.

yedek parçaları da biraz pahalı. karbüratörün içindeki diyafram 65 tl idi.

Hocam selam, sınıfının en iyisi kesinlikle tvs. diğerleri kötü değil ama al eline kağıdı kalemi, 3 e böl; cbf, ybr, tvs maddelendir ve koy artıları tvs öne çıkacaktır. üstelik görünümü çok şık. diğer sayacağın şeylerde kıyasla rakiplerinin çoğu konusunda önde

Gayet kaliteli malzemeli bir motosiklet. Bende yeni aldım 2012 sarı renk çok inceledim. elli kere ybr125 cbf150 tvs arasında mekik dokudum yazıları forumları takip ettim ve tvs apache de karar kıldım. Tabiki zevkler değişir bu üç modelin hangisini alırsanız memnun kalırsınız.

Bu kıyaslamada RKS Titanic 150'nin de yer alması gerektiğini düşünüyorum :)

şu başlığı hemen hergün yeniden açmanın amacı ne en az 100 tane var aynısı açıp okuyun bi zahmet

yaşadığın şehirdede bayisi var ben Ankarada bayisi olmadığı halde alacam :)

tvs kullanmış biri olarak eksileri göz ardı edilmicek derecede cok ybr sevmem ele, cbf 150 düşün derim gitmiyo ama en azından parcaları ucuz ve daha saglam titreşimi yok şaşesi uzun süspansiyonu iyi.

Bende kimse önermeden Salcano wolf diyorum ybr ye veripte paranı çöpe atma derim :bounce::mrgreen:
Ama iki model arasındaki sadece ve sadece bana hangisi kaliteli dersen tabiki ybr 125..

apachi rtr 150 şekil olarak on numara,bende bunun kopyasını aldım bu hafta içi gelecek inşaallah

Her iki makineyide uzun kilometreler kullanmış biri olarak Salcano Wolf al derim.

YBR: Kalashnikov gibi dağ taş yağmur çamur dinlemez çalışır.Parça ucuz. Ama kısa mesafe etkilidir.

TVS: M16 gibi hafif görseli güzel ama keleş kadar sağlam değil parçası sıkıntı olabillir.

CBF: G3 gibi. Uzun menzilli attığını tutturur. Ama ağırdır,bakım ister.

YBR: Kalashnikov gibi dağ taş yağmur çamur dinlemez çalışır.Parça ucuz. Ama kısa mesafe etkilidir.

TVS: M16 gibi hafif görseli güzel ama keleş kadar sağlam değil parçası sıkıntı olabillir.

CBF: G3 gibi. Uzun menzilli attığını tutturur. Ama ağırdır,bakım ister.

Güzel benZetme komando musun?

Dün bir bayide arora nın bir modelini gördüm. 180 lik R li T li birşeyler yazıyordu.
Adını tam bilmem ama, Tvs kopyası olduğu kesin. Yani eğer, herhengi birşeyin kopyası yapılıyorsa, o değerlidir bence :)

Tvs nin 2013 modeli çok hoş, hatta güzel, hatta süper :cherry:
2013 model düşünebilirsin. Deposunuda mevcut renklere boyasalarmış daha iyi olurmuş. Tek kusur bu bence :)
ayrıca, tubeless lastikler gelmiş ve vibrasyonun giderildiği yazmaya başlandı sağda solda. Bilmem doğrumudur. Mayısta satışta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar