güzel olmuş cixo bıyıklar ne laa
![]()
sağolasın engin.. bi arkadaşta cbf aldı. onuda bozcaz yakında:queen:
eyvallah ercan sagol..
Aslında once bujı ve kablosunu taktım. Özellikle denedim kesinlikle fark var. Motorun rolantısı degıstı ve yuksek devirde daha rahat atesleme saglıyor. Daha sonra egzozu taktım bahsettigım gıbı dusuk devirler biraz öldü. Ama yuksek devirleri daha iyi oldu. En son fıitreyle destekledım. Dusuk devirlerdeki kayıplarıda biraz toparladı. Motor henuz ayarsız, ama bu durumda eskısınden daha ıyı yuruyo dıyebılırım ama testlerım devam ediyor. Hıc bır zaman 100 kö hızın ustune cıkamadıgım yokusu 105 km ile cıktım mesela( bu bahsettıgım farklar tamamen mınımum seyler.. Yoksa motorum 20hp falan olmadı. Yanı yarın bujı kablosunu degıstırıp neden 150 basamıyorum deme
)
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:25 ----------
Fıltre Kn RC 1060 modeli.. Turkıyede bulamadım ebayden aldım amerıkadan gonderdıler.
sağolasın engin.. bi arkadaşta cbf aldı. onuda bozcaz yakında:queen:
abi 19.25 dolara var alayım mı sen kaça aldın
güzel olmuş sabri.
keşke jantları sarı yapsaydınız
bende sticker filan yaptım benimki de bi ara paylaşırım
Sarı rengi hiç sevmezdim özellikle apachede ama sen yapılacak en güzel şeyleri yapmışsın bundan daha fazlası
olamazdı zaten.jant rengini iyi ki beyaz yapmışsın,sarı boğardı.Allah kem gözlerden sakındırsın hepimizi.
Abi egzoz nasıl memnun musun ara gazda falan tatmin ediyor mu ses tok mu ? Birde yaptığın bütün masrafları egzoz vs
fiyatını verebilirmisin?özelse mesajdan da atabilirsin.
güzel olmuş beyaz jantlar motoru açmış. egzoz takılı haldeyken resimi var mı merak ettim nasıl olmuş diye.
Çok Güzel soft hava filitresi hakkında bilgilendirme yapabilirmisin acaba zararlımı değilmi artı ve eksi yönleri nelerdir
motor cok guzel olmus emegıne saglık bu arada metzeller me 22 de guzel lastıktır ben cok severım