Kredi kartina pesin fiyatina 9 taksit ile aldim.
Merhaba arkadaşlar.
Ben de son 3 gündür almaya niyet ettim ama görüştüğüm bayilerde motor yok. Adana, Hatay ve Osmaniye'deki bayilere sordum, bitti diyorlar. 2-3 hafta önce hepsinde motor vardı. Nasıl bu kadar hızlı hepsini sattılar anlamadım.
Sonuç olarak motoru alamadım. Alabileceğim bir bayi önerebilir misiniz?
Zam yapacakları için yok çekiyorlardır. Ya da o bölge deprem bölgesi olduğu için öyle olabilir.
Kocaeli'de kullanan arkadaşlar var mı?
Facebook gruplarında sıfır motorlarda bile tps sensör arızası, abs sorunu, benzin kaçırma, bloktan terleme, zincir dişli sürtme problemleri, eksik yağ ile teslim edilen motorlar vs sorunlar okudum. Kasap servislerde saçma sapan montajlar yapıyorlar motora.
150'lik olanını zamanında uzun süre kullandım, katır gibi sağlamdı.
Sanırım biraz daha narin ama donanım açısından F/P bazında başka sıfır motor yok. 25bin, 30 bin kullanan ve kronik, ciddi bir sorunla karşılaşana denk gelmedim.
İyi bir servis bulabilirsem almayı planlıyorum.
Toplama sırasında yada nakliyede bir yer zarar görürse umada şuan parça yok tvsnin 150,180,200 hepsi için geçerli
Çağrı merkezini aradım geçen hafta açan olmadı sıraya aldılar hala aramadılar ne zaman arsam sıra var

Bugün rodaj bakımı için servise gittim. Ancak bakımı yaptırmadım çünkü kafam karıştı.
Servisteki usta rodaj bakımının uzun sürdüğünü bu nedenle motoru bırakıp gitmem gerektiğini, ayrıca bakım sırasında orada bekleyemeyeceğimi söyledi. Bir de bakımı geciktirmeden yaptırmam gerektiğini aksi halde elektronik arıza yaşayacağım konusunda üstü kapalı uyardı.
Pek aklıma yatmadı arkadaşlar çünkü 2018 yılında Bajaj servisinde yaşadığım hoş olmayan deneyim geldi aklıma. Adam aynı ifadeleri kullandı.