TVS Apache RTR 150

Selamlar.2 tane sorum olucak:
1.Benzinim azaldığı zaman benzin ışığı yanmıyor nedeni nedir?
2.Motorla giderken ön taraf sallıyor.100 km/h geçtikten sonra daha fazla sallıyor üstünden atacak gibi.Nedeni nedir?

1-Benzin ışığını servise göster
2- motorla kaza yaptınmı, gidonu serbest bırakınca sallama yapıyormu, lastik havasını kontrol et, balans ayarına baktır, gidon boşluğu varsa aldır, bidahada böyle başlık açma sorun neyse başlığa onun hakkında bişey yaz :)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
benzin ışığı ancak depoda benzin tamamen bittiğinde yanıyor benim motorda. aşağıda musluk var o hep aşağıya dönük kalsın ve benzin bitince onu yukarı çevir ve seni en az 50 km daha götürür ve benzin aldıktan sonra musluğu tekrar aşağı çevir ki bir sonraki sefere yolda kalmayasın.

musluk yukarıdayken yedek benzini de kullanır motor unutma ve bu yüzden musluğun ucu hep aşağı baksın.

hem benzin göstergesi yok mu? tek çizgiye inince neden gidip benzin almıyorsun?

Selamlar.2 tane sorum olucak:
1.Benzinim azaldığı zaman benzin ışığı yanmıyor nedeni nedir?
2.Motorla giderken ön taraf sallıyor.100 km/h geçtikten sonra daha fazla sallıyor üstünden atacak gibi.Nedeni nedir?

2. benim mondial mc roadracer 125 de de var. 100 ü geçince gidon sağ sol sağ sol sallıyor kendini. Önden 2 3 cm bastır düzelir dediler belki bununla alakası olabilir, çünkü benim motorumun önü yüksek, arkadaşımda drift var onda öyle bişiyin olmadığını söyledi onunki benim motorum kadar yüksek değil mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar