Tvs Apache RR310 Bu Yıl Satışta Olacak

Galiba bu tvs ler almanyada üretiliyor servisteki adam bana öyle demişti ne kadar doğru bilmiyorum

Bir şey dikkatimi çekti, egzoz çıkışını arkadan yapmışlar.
Amortisörü kızartmaz mı?:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorun fiyatı 26 binmiş. hayırlı olsun şimdiden.

motorun fiyatı 26 binmiş. hayırlı olsun şimdiden.

Az yüksek kalmış. Japon 250'liklerle aynı fiyat ve bizim millet R25 yerine bunu almaz. Bu fiyatla Hint malı olmasının çok anlamı kalmıyor. Şu ÖTV sınırını 500 cc'ye çekseler, bu motorları 20 bin'lere alacağız. Ksura bakmasınlar da bunun dandik distribütörü iki senedir RTR200'ü ne diye getirmedi ?

Galiba bu tvs ler almanyada üretiliyor servisteki adam bana öyle demişti ne kadar doğru bilmiyorum

Servis diyorsa kesin yalandır. Aksine G310R Hindistan'da üretiliyordur. Ben benzer saçmalığı Pulsar için duydum. Adamın biri bana Pulsar Avusturya'da üretiliyormuş dedi. Bayılıyoruz her şeyi işimize gelecek şekilde çarpıtmaya.

Motosikleti
Henüz yok.
Fuarda söylenen 25 26 bandı, net fiyat yakında ortaya çıkar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
şu zalımda ABS olsa belki bende kiralar biraz sürerdim ama kusura bakmayın daha binemiyorum arkadaş emanet verdi almadım motoru kesin bir yere girerim çünkü

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Şimdi baktım da aynı düşünüyorum bmw motoruysa normal apaciler gibi vibrator olmaz hem de her köşe başında olan r25 gibi yüzü eski değil

1:39 da aynadan kadının yüzü görünüyor ve 3:39 da adam gaz veriyor ve anahlarlık yer değiştiriyor :)

belki bunu sürücü ve artçıya hissettirmeyecek şekilde rahat sele falan yaparlarsa bilemem ama motor yine titreşimli.

kadının yüzünü merak ettim ama videoyu çeken arkadaş bir türlü kadınları da almamış kadraja.

1:39 da aynadan kadının yüzü görünüyor ve 3:39 da adam gaz veriyor ve anahlarlık yer değiştiriyor :)

belki bunu sürücü ve artçıya hissettirmeyecek şekilde rahat sele falan yaparlarsa bilemem ama motor yine titreşimli.

kadının yüzünü merak ettim ama videoyu çeken arkadaş bir türlü kadınları da almamış kadraja.

Mal yine aynı mal desenize zaten o fiyattan giriş yapıcağı doğruysa birkaç seneye kalmaz unutulur

Forumdan Uzaklaştırıldı
20 binin üzerinde olmazsa satar
25 bin gibi fiyatla gelecekse hiç gelmesin

Bajaj Tvs nin pazar payından çaldı zaten
Bence fiyatı 20 bini geçmeyecek

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:53 ----------

Fuarda söylenen 25 26 bandı, net fiyat yakında ortaya çıkar.

Avucunu yalasın o zaman Tvs

Her zaman seçeneğin artmasından yanayım.Benelli , hero fabrika kursun fiyatlar düşsün.
Bu tvs de bunu zamanında Bajajın yaptığı gibi uygun fiyata versin.Sektöre girsin.kalkıp 18-19 bile deseler satışları düşük olur.En az 16 demeleri lazım ki benim gibi adam buna para verip risk alsın.
Utanmadan fiyatı 20 üzerinde demeyi planlıyorlarsa hiç getirmesinler.

Memleket iyice 3. Dünya sıralamasının gerisine düştü. Biz hala 3 kuruşluk motosikletin fiyatı hakkında birbirimizi kandırıyoruz.
Yazık la bize, ülkenin el birliğiyle içine sıctık.

Görür görmez almak istediğim motordur kendisi eğer gerçekten tvs nin diğer ürünleri gibi piyasanın çok altında kalışı alınabilirliği sağlamlığı gibi pazar stratejilerini bu motordada uygularlarsa alınır. Özetle; Gelin şu motora 18 17 felan diyin bizde ilk gelen partı kobay faresi rolünü üstlenerek satın alalım

Görür görmez almak istediğim motordur kendisi eğer gerçekten tvs nin diğer ürünleri gibi piyasanın çok altında kalışı alınabilirliği sağlamlığı gibi pazar stratejilerini bu motordada uygularlarsa alınır. Özetle; Gelin şu motora 18 17 felan diyin bizde ilk gelen partı kobay faresi rolünü üstlenerek satın alalım

dediğin fiyat olursa direk alırım ama sanmıyorum dua ediyorum dediğin fiyatlarda olması için

Forumdan Uzaklaştırıldı
dandirik bir firma var zaten bunu getiren.dominar ile aynı fiyat yada daha ucuz olucakki kapışma başlasın deriz.zaten yukarıdada belirtmişler arkadaşlar 25 den aşaya gelemez.gelirse alışlarız ama yinede satmaz hakkı 20.000tl max

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar