TVS Apache RR 310 Ülkemize gelse neler olur?

Fiyatı 250+ cc vergisi yüzünden elenecek bir model bence. Onu alana kadar R 25 alırım durumu olacaktır.

R 25 den ucuza veya kafa kafaya gelecek olursa da acele etmeyip kullanıcı yorumlarını beklemek gerekli.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiçbir işe yaramaz marka motor dışında motora para verenin aklı yoktur bence zarar etmek istemem ben

yamaha veya honda dışında motor almam ben

CC'den dolayı ekstra vergi bundan dolayı fiyat konusunda avantajı olmayacak zaten öyle aman aman da hızlı gitmiyor, piyasası olmaz kısaca çöp. Keşke honda emisyonu azaltıp cbr250rr'ı getirse de ama nerde

hiçbir işe yaramaz marka motor dışında motora para verenin aklı yoktur bence zarar etmek istemem ben

yamaha veya honda dışında motor almam ben

Motosiklet bir tutku ise, marka ve modele bunu bağlamak , sınıflandırmak yanlış. Buralarda da boşa takılma bence. Honda , Yamaha , Suzuki topiclerinde kal ve çıkma. Baydın artık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
meyve veren ağaç taşlanır demişler ,

Bu motosikleti takip ediyordum zamanında 2018 senesindeki istanbuldaki fuarda bu motor tanıtılmıştı ve haziran temmuz gibi geleceği söylenmişti fakat tahminimce ülkenin geçen sene bu tarihleri ekonomoik krizi üzerine getirmeme kararı alındı sanırsam isabetlide oldu bana kalırsa çünkü geleceği vakit r25 fiyatına yakın fiyat olacağı söylenmişti kimse r25 varken bunu almaz bana kalırsa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar