TVS Apache Ön Kaldırma [Yardım]

kardeş inşallah trollüyondur ya.Bilmeyen adamın debriyaj balatası değiştirmeyle işi ne?
bunun için gerekli takımın var mı anahtarın var mı allah aşkına?
fazla yağ veya az yağ doldurmakta büyük cesaret.Babanda barzo bi beyfendi herhalde.O motoru sanayiye bırakmak öpülmek anlamına gelir.
tanıdık eş dost bişey bulmanı tavsiye ederim

Neyse babam debriyaj balatası almış, bugün değiştirmek için yağını felan boşalttık. Ama motorun kapağını açamadık. Marş kolu sanırım kasıyordu kapağı. Babam da zorlamadı,, fakat conta lazım dedi motoru sarmak için, neyse yoktu ben gittim ehliyet kursuna, motor acayip beter oldu, yağını tekrar koyarken, 2-3 kaşık şişenin dibinde kaldı babam koymadı dibini, ben bişey demedim kızıyo ne desem sanki ben bozdum.

Evet, sen bozdun ::facepalm1::::153::::eek:uups::::shhh::

dene denemekten zarar cıkmaz her hata yaptıgında ögrenirsin motoru erkek adam dedigin düşe kalka ögrenir hayatı iyice ögrendinmide motor kullanmayı sahibinden temiz hatasız sıfıra yakın motor diyede sat

Evet sevgili kardeşlerim, abilerim, TVS .Apache 150 Rtr kullanıyorum. Daha yeni aldım diyebilirim 1 ay olmadı. Şu ön teker kaldırma işine merak saldım, arka kaldırmayı düşünmüyorum, arka kalkarsa tüm yük ön gidonu dengesizleştiriyo gibi. Bana sadece ön kaldırmak yeter, ancak bikaç defa yavaşça denedim başaramadım. 2. viteste 30km'de aragaz verip debriyajı birden çekince motor ileri fırlıyo ama çok kısa süreliğine, önü kaldırabilmem için yeterince zaman tanımıyor :pr:. 7-8-9 bin devirlere getiriyorum. Ancak ilk denemelerim olacağı için biraz ürkek ürkek yaptığımdan mıdır bilmem, ön kaldırıcakken gidonu kendime çekmeye yemiyor o yüzden, bu motorda ön kaldıran üstadlar varsa,

Kaç km'de ve kaçıncı viteste yaptığını,

Gidonu kendine çekip çekmediğini,

Debriyajla mı ön kaldırdığını,

ve motorun dengesinin iyi olup olmadığını bana anlatabilirse çok sevinirim...

Bende cok denedim yapamadim...

senin yapmak istediğin : harakiri.
Direk bunu yap, kurtul.

stock-vector-man-silhouette-stubby-european-attempting-harakiri-with-a-samurai-sword-187911992.jpg

ön kaldiripta ne yapıcan lise önünde kızlara hava mı atıcan ? adam akıllı sür işte zevkinde birak. 1 ay dir motor almışsın motoru kafana gecirecen olanda gidecek yazık be güzel kardesim.

Kardeşim ben 2 aylık apache rtr 150 kullanıcısıyım . şimdiden tekere başladım ama sana verebilceğim bilgiler çok, şimdi dostum ilk olarak bu motorda teker kaldırmak istiyorsan yapacağın şey belli 1.viteste 10-15km hızla giderken 5-6 bin devirdeyken debriyajı sert bir şekilde bırakıyorsun ve gidonu kendine doğru çekiyorsun bu dediklerimi yaprsan tekere kalkarsın ben bunları yaparak 30m-40m gidiyorum 2.vitese geçişi sorarsan kardeşim bende orada takılıyorum 2.vitese debriyajı basıp atarken motor iniyor aşşa. bu anlattıklarımı uygularsan büyük ihtimalle teker kaldırmayı az çok çözersin kardeşim ama sana ilk başta söylediğim gibi verebilceğim tek tavsiye o arka freni unutma ...!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikletin karşısına ateşli bir piliç koyuyorsun, tüm dikkatini ona verip her ayrıntısına kadar inceliyorsun.

Hayal kuruyorsun, parmaklarını yalamaya başlıyorsun.

Evet, artık hazırsın.

Pilicini soslayarak afiyetle yiyebilirsin.

Motosikleti
Dominar 250
10 yıl oldu belki daha fazla bir kere bile aklımın ucundan teker yapmak geçmedi.

gözlerini kapa gazı sonuna kadar aç ellerini gidondan çek. çok iyi oluyor. ilgili sahne 1.45 ten başlıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar