Tvs Apache Mercekli Xenon Yardım

Merhaba arkadaşlar konu için uzun süredir araştırıyorum ama malesef xenon farı araştırmadan almış bulundum uzun süredir takmamıştım ve sonunda taktım aldığım set araç için normalde ve xenonu taktım baktım ki çok aşırı derecede dağılma var mercek takmaya karar verdim ama nasıl yapacağım ve nasıl bi mercek alacağım hakkında bir bilgim yok aldığım xenon ise h4 araştırdığıma göre h4 xenona da mercek olmuyormuş. sadece ampulünü değiştirip ona uygun mercek alıpmı yapacağım biraz yardımcı olursanız çok sevinirim

Yapmak istediğim olay şu şekilde.

8tb4q.jpg

Bunlarda aldığım h4 xenon far takım HİD marka.

Bu Motosikletimin far tası

Gündüz Merceksiz xenon hali

Gece

Merceksiz Kısa Farlar

Merceksiz Uzun Farlar

bi xenon mercek olur bildiğim kadarıyla hangi mercek arın içine uyarsa onu tercih etmekte fayda var daha önce clio farına takmıştım onda hella marka kullanmıştım hellanın çapı büyük bosch olanlarında uzunluğu fazla ampul olarak da d1s ve d2s öneririm fakat biraz tuzludur mercek işi 2008 de ben herşeyiyle 750 tlye mal etmiştim kendim yapmıştım(2 mercek mercek kapakları ballast ampul)

Bi arkadaş hella marka mercek osram d2s ampul ve balast için soket benim balastı kullancam bu kadar sadece ama şu anki far tasına uygulamıycam yedek far tası alıcam bi tane onun üzerinde denicem bakalım nasıl olacak.

Bi arkadaş hella marka mercek osram d2s ampul ve balast için soket benim balastı kullancam bu kadar sadece ama şu anki far tasına uygulamıycam yedek far tası alıcam bi tane onun üzerinde denicem bakalım nasıl olacak.

eğer sendeki balastlar uyarsa araya kablo bulamazsan heykelden aşağı inerken sağda opet var onun arkasında oto elektrik tesisatçısı var adamlar sıfırdan bütün araçların elektrik tesisatlarını yapıyorlar kabloları orada yaptırabilirsin ds2 ampulün arakasına birde kilidi oluyor mercekten ve ampulden ayrıca satılır zor bulunur bir parça onu bulamazsan sakın vidalama çukurlarda farlar sallanıyor:)aşağıdaki linkte birçok araca uygulama yapılmış:) bende senin gibi yaptım iki takım farım vardı bunun muayeneden geçip geçmediğine bir bakmak lazım eğer muayeneden geçmeyen bişeyse polis kıllık çıkarıyor:)

http://www.xenonmercek.com/modifiyeler2009_01.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar