tvs apache kymco venox?

Motor kullanmaya jinlun 250-5 ile başlangıç yaptım, 300km kadar kullanıp kymco ck125 kullandım yaklaşık 3000km kadar, şu anda yeni bir motor düşünüyorum, hep gözüm tvs apache de ama iki kişi kullanacağım genelde ve uzun yol düşünüyorum, venox ta düşünmeye başladım. Her ikisi tamamen farklı tip, kararsız kaldım, venox için bu sitede iyi şeyler okudum, başka sitelerde ise tavsiye etmeyenler çok, sizce ne yapayım?Özellikle kullanıcılar blgi verirse sevinirim,Teşekkürler

biliyorum konu dışı ama, neden bu kadar motosiklet değiştirdin?? sorunsuz birşey istiyorsan YBR ya da CBF öneririm :pale:

Ben apache'nin uzun yolda titreşiminin rahatsız ettiğini duydum zaten iki motor arasında tabiiki kymco ve tabiiki venox ama dediğim gibi kıyaslanmayacak motorlar ve kesinlikle venox.;)

Ben apache'nin uzun yolda titreşiminin rahatsız ettiğini duydum zaten iki motor arasında tabiiki kymco ve tabiiki venox ama dediğim gibi kıyaslanmayacak motorlar ve kesinlikle venox.;)

apache nin titreşimini bende duymuştum. :farao:
neden farklı bir commuter bakmıyorsun??

çok motor değiştirmedim aslında, bugüne kadar iki motor kullandım, ilk motor eniştemin idi, 300km kullandım ama 3 kere yolda kaldım, kymco ck125 gerçekten hoş bir motor ama iki kişi pek rahat değil, honda cbf150 tipini beğenmedim çok güzel bir motor oluğunu düşünüyorum ama ön kısmının hareketsiz olması hoşuma gitmedi

çok motor değiştirmedim aslında, bugüne kadar iki motor kullandım, ilk motor eniştemin idi, 300km kullandım ama 3 kere yolda kaldım, kymco ck125 gerçekten hoş bir motor ama iki kişi pek rahat değil, honda cbf150 tipini beğenmedim çok güzel bir motor oluğunu düşünüyorum ama ön kısmının hareketsiz olması hoşuma gitmedi

Yolda kalma sebepleriniz neydi acaba..?

Ona göre öneri yapalım..
Şimdi ne alaka demeyin, keza Venox biraz daha ağır ve teknolojik makinedir Apache'ye göre.

kesinlikle venox be abicim apaçi de neymiş bre :)

Apache'yi bizzat kullandım..Çok titreşim var..normalde bile bırak uzun yolu yani..

honda cbf te biraz daha dusun derim cunku cok iyi bir motor sonuc olarak hem honda hemde cbf 150 tam bi ekonomi motoru ve kafa karenajı da gayet guzel ama ben tarz degiştircem dersen al kymcoyu derim ki bende bi kymco kullanıcıyım daha once bende bi uzun yol yaptım venoxla fazla degil 100 gittim 100 km geldim izmir kusadası yani tavsiye ederim ama tvs nin titreşim sorununu bir cok yerden duydum ve 2teker dergisinin bu sayısında hatta suan onuda okuyorum honda cbf yamaha ybr ve tvs aapache karsılastırması var al bi bak derim tvs guclu ama hondadan daha işyi olamaz kanımca neyse sana son tavsviyem emin olunca al motorunu sonradan keskeleri yasama. iyi gunler.

fotoğraflarına baktığımda bende beğenmemiştim CBF i. ama git bir yakından incele, farklı renklerine bak, üstüne bin... herşey değişecek:cat:

iki seçeneğe bakarak venox u çok rahat söyleyebiliriz.
fakat popülaritesi pek olmayan bir model olduğu için ileride neler yaşanabilir belli olmaz.venox ile 2.000 km lik bir kullanım yeterli tecrübe midir bilemiyorum, taş gibi bir motor.
Alırken Manisadan İstanbula getirdim yaklaşık 500 km yok yaptım hiç bir sıkıntı çekmedim eve geldiğimde yol bitti diye üzülmüştüm .

Son düzenleme:
Şimdi diğer arkadaşların dediklerini gördüm aslında cbf 150 düşünebilirsin görünti bana görede o kadar güzel değilsede motorun özellikleri ve markası var;)Fiyatı da uygun.

Apache kullanıcısıyım. Ewet diğer muadili japonlara göre vibrosyon var. fakat yorucu derecede kesinlikler değil. Çok yüksek devirlerde bariz hissedilio ama alışınca çokda rahatsız edici değil. Diğer muadli japonlara göre daha seri atik ve beygir gücü fazla. Yakıt ekonomisi müthiş. 1 depo ile fazka kasmadan rahatlıkla 600 km yol gidebilirsiniz. Şuan sıfır km vade farksız 5 taksitli fiyatı 3250 ytl. şehir içi kullanımda muhteşem atak. Ön takım biraz hafif özellikle topcase kullanılcaksa ani gazlarda tek tekere kalkabilio. Max sürat 120-130 arası. daha önce hızlı bi moor kulandıysan uzun yolda sabit 100-110 km ile gitmek sıkıntı verebilir. Aktaracaklarım bu kadar faydalı olduysam ne mutlu

Bende apacheyi yakıtı koklamasından dolayı görüntüsünden dolayı ve fiyatından dolayı beğeniyorum ama dediğiniz gibi uzun yolda adamı yorar bir arkadaş geçen gün istanbuldan tekirdağa mı ne gitmişti yamıştı foruma resimli olarak yorulduğunu söylemişti onu rahatsız etmiş galiba ama şehir içi kullanımında ve kısa mesafeli gezilerde çok hoş olucağını düşünüyorum.

Apache kullanıcısıyım. Ewet diğer muadili japonlara göre vibrosyon var. fakat yorucu derecede kesinlikler değil. Çok yüksek devirlerde bariz hissedilio ama alışınca çokda rahatsız edici değil. Diğer muadli japonlara göre daha seri atik ve beygir gücü fazla. Yakıt ekonomisi müthiş. 1 depo ile fazka kasmadan rahatlıkla 600 km yol gidebilirsiniz. Şuan sıfır km vade farksız 5 taksitli fiyatı 3250 ytl. şehir içi kullanımda muhteşem atak. Ön takım biraz hafif özellikle topcase kullanılcaksa ani gazlarda tek tekere kalkabilio. Max sürat 120-130 arası. daha önce hızlı bi moor kulandıysan uzun yolda sabit 100-110 km ile gitmek sıkıntı verebilir. Aktaracaklarım bu kadar faydalı olduysam ne mutlu

aynen arkadaşımın söylediklerine katılıyorum apache biçok japon motoruna göre çok kaliteli ve güçlü bir yapıdadır titreşim konusuna gelince her zaman söylüyorum bu motor üstten egzantrikli olduğu için daha seri ve tabikide her güzelin kusuru gibi titreşimi vardır fakat rahatsız edecek kadar da abartılacak bişey değil. diğer emsalleri kendini kanıtlamış japonlardır ama unutmamalı ki tecrübe konuya dahil olmakla kazanılır bence tvs uygun bi seçim olur.ben daha bi sıkıntı çekmedim çoğu arkadaşım gibi memnunum sorunsuz seri ve taş gibi çiğerli bi makina.

Valla 18 bin km venox kullandım. büyüteceğimden satıyorum. venox al derim :) hatta benim venox'u al derim :) özel mesaj attım sana...

venox dedigin motor tip olark super lite 150 yi andırıyo kısa motor bence onu alırsan satmakta zorluk cekersin tipini beyenmedim devamlı 2 kişi yol yapıcam dersen sakin ruhlu biriysen cbf 150 şuan için ideal ama güçlü saglam bişi istersen ben hızı severim arada ordan burdan atlar kafa kaldırırım fln dersen apache bambaşka motor, tekirdaga gittim doğru o zaman yeni yeni alışıyodum motora şimdi titreşimin t sini hissetmiyorum şimdi cbf dicem ama dandik yönü çok madem venox mu ne ondan alıcak kadar paran var git güzel bişiler al cebinin durumuna göre pek çok model var

apachenin titreşimini gözünüzde büyütmeyin arkadaslar çin mali motor gibi titremiyor bu mübarek... ama 2 kişi kullnacaksan apache rahatsiz eder apache bence tek kişilik bi motor bakma artçi yeri var ama hikaye o tek basina bineceksin virajlara daha iyi yatilir apache ile şase daha kısa cbf 150 de sadece konfor var 2 kişi uzun yolda apacheye göre daha az yoracaktir... Ben apache diyorum önde kocaman bi deposu var abartmiyim ybr 250 havasi veriyor sadece deposu tabi benzetme:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw ben bugune kadar hicbi apache kullanıcısının kotu yorum yaptıgını gormedım ama nedense apache kullanmamıs arkadaslar inatla apacheyı sureklı kotulemekle meşgul cbf den gercekten nefret edıyorum ya motorun tasarımı tasarım deıl sankı yapan adamlar bize küfür etmiş ..:D ya honda gibi bı marka nasıl boyle bı tasarımı uretıme koyar gene turkıye dışında satılan cbf lere bakın hepsı guzel makınalar neden en tipsizi en zayıfı turkıyeye verıor bu honda 600 rr ıda yapan honda cbf 150 yide yapan honda 600 rr yaparken bu adamlar mukememeldide sıra cbf ye gelınce körmu oldular naptılar .:) yaw daha güzelı daha gösterişlisi daha az yakanı daha hızlı olanı daha ucuz olanı dururken neden gıdıp cbf alıyım

apachenin titreşimini gözünüzde büyütmeyin arkadaslar çin mali motor gibi titremiyor bu mübarek... ama 2 kişi kullnacaksan apache rahatsiz eder apache bence tek kişilik bi motor bakma artçi yeri var ama hikaye o tek basina bineceksin virajlara daha iyi yatilir apache ile şase daha kısa cbf 150 de sadece konfor var 2 kişi uzun yolda apacheye göre daha az yoracaktir... Ben apache diyorum önde kocaman bi deposu var abartmiyim ybr 250 havasi veriyor sadece deposu tabi benzetme:)

nbr pis ybr ci benim apacheyi 160 cc yapcam ya gezilerde fln buluşursak anahtarı vercem sana böle bişi yok ya dehşet gidiyo

yaw ben bugune kadar hicbi apache kullanıcısının kotu yorum yaptıgını gormedım ama nedense apache kullanmamıs arkadaslar inatla apacheyı sureklı kotulemekle meşgul cbf den gercekten nefret edıyorum ya motorun tasarımı tasarım deıl sankı yapan adamlar bize küfür etmiş ..:D ya honda gibi bı marka nasıl boyle bı tasarımı uretıme koyar gene turkıye dışında satılan cbf lere bakın hepsı guzel makınalar neden en tipsizi en zayıfı turkıyeye verıor bu honda 600 rr ıda yapan honda cbf 150 yide yapan honda 600 rr yaparken bu adamlar mukememeldide sıra cbf ye gelınce körmu oldular naptılar .:) yaw daha güzelı daha gösterişlisi daha az yakanı daha hızlı olanı daha ucuz olanı dururken neden gıdıp cbf alıyım

:cat: niye biliyomusun bazıları kör olmuş honda abi adı var kaliteli ya fln diyolar alıyolar benim amca oglum yamaha müdürü onu geç senelerin motorcusu abim var onlara sordum almadan önce apacheyi amca oğlu bana güldü dedi cbf 150 alıpta benim başımı ağrıtma git apache al bin dedi ben bir motor aldım motor 2 ayda iflas etti geri verdim saolsun kankam aldı geri bu apache çok saglam devriyajı hiç kullanmadan 20 km gittim ben motor blogu açık motorla tekirdaga gittim canını okurum yani bu motor beni hayrete düşürüyo çok sağlam maşallah

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar