tvs apache hakkında

arkadaşlar önümüzdeki mart ayı gibi tvs düşünüyorum da 2011 yada 2012 model

bazı duyumlar aldım
subap ayarı tutmuyor sürekli bozuluyor ve
parça fiyatı cbf ve ybr ye göre çok pahalı deniyor
doğrumudur ?

arkadaşlar önümüzdeki mart ayı gibi tvs düşünüyorum da 2011 yada 2012 model

bazı duyumlar aldım
subap ayarı tutmuyor sürekli bozuluyor ve
parça fiyatı cbf ve ybr ye göre çok pahalı deniyor
doğrumudur ?

parçalar bana göre pahallı honda cbf ve ybr ile karşılaştırma yapamam çünkü onların fiyatını bilmiyorum sübap ayarı tutuyor niye tutmasın benimki 10 bine geldi daha ayarlanmadı

Parça fiyatlarını bilmiyorum. 10bini geçtim, daha buji ve filtre dışında hiç işim olmadı :)
CBF ve YBR ye göre daha pahalı olması normal. Arz talep meselesi.
Ancak sürat motor'un sitesindeki yedek parça fiyatlarını bir incele istersen. Ben almadan araştırmıştım. Ya da sahibinden'den yedek parça bölümünden.
Subap ayarı tutmuyor diyen bir TVS sahibi ile de hiç karşılaşmadım. Bu da genellemeyi bozuyor.
Subapların ise sesli çalıştığı doğru. Sesli ve CBR YBR'ye göre şıkırtılı bir motor sesi var.
İkisinden de az yakar daha çok kaçar.
Lastik bulmak sıkıntı. Takım lastik yok. Farklı farklı markalar/modelleri bulunup takılacak mecbur.
Titreşim var CBR/YBR ye göre. 50km üstü yormaya başlar.
Elektrik tesisatı zayıf. Xenon hayal.
Soğuk havalara daha hassas. Jiklesiz ve bir süre ısıtmadan yola çıkılmaz soğuklarda.
Japonlar kadar sağlam.
Koruma demirleri dandik.
Egzos çabuk paslanıyor.
Servis kalitesi bir tık daha düşük.
Yağ sorunu hiç yok. Eksiltme - yakma yok. Olur da eksiltirse, bir problemi var demek. Olağan değil.
Kaza yapmadıkça, bakımlarda gerekli olacak sarf malzemelerinin fiyatı daha uygun olamazdı bana göre. Jant, plastik aksam bunlar pahalı rakiplere göre. En pahalısı ön amartisörlerdi yanılmıyorsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar