Tvs Apache 300 Geliyor

Kocaeli İl Temsilcisi
3 Şubat 2016 tarihinde Delhi Auto Expo fuarında Hindistan’ın en büyük üçüncü motosiklet üreticisi TVS Apache 300 ve TVS U69 (Kod Adı) modelini görücüye çıkaracak.Bu yeni modeller Ocak 2017 tarihine kadar Hindistan’daki ilk satışa sunulacak.

TVS Apache 300, 313 cc, tek silindirli, 7,500 rpm’de 28 Nm 9500 rpm ve pik tork 34 hp motor üreten pik güç soğutmalı motora sahip. BMW Motorrad tarafından geliştirilen bu motor altı vitesli şanzımana sahip.
TVS ‘nin bu iki yeni modeli Bangalore yakınlarındaki Hosur TVS fabrikasında üretilecek.
Yeni TVS Apache 300 Motosiklet hakkında daha fazla detay 2016 Delhi Auto Expo fuarında ortaya çıkacak.

L1X9pV.jpg
[/url][/IMG]

1M3zY5.jpg
[/url][/IMG]

Kaynak ; http://motordelisi.com/tvs-apache-300/

Özürlü bir tip var, kafa öne çekilmeli veya teker biraz içeri alınmalı

şu gidonları yukarı doğru uzattıkça uzatıyorlar rs200de de böyle yaptılar.
sen Racing görünümlü makina yapıyorum diyorsun gidona bak yapıyorsan adam gibi yap sinirlendim gene ::angry2::::angry2::

ön maşası sanki kaza yapmışta kırılmış gibi gözüküyor acaba resimden mi kaynaklı ? ayrıca 300 se ötv iyi koyar buna

şu gidonları yukarı doğru uzattıkça uzatıyorlar rs200de de böyle yaptılar.
sen Racing görünümlü makina yapıyorum diyorsun gidona bak yapıyorsan adam gibi yap sinirlendim gene ::angry2::::angry2::

Bence en iyisi yapılıyor şahsen ilk fotoyu gördüm beğenmedim, ne o öyle R6 mı sürüyoruz şehir içi kıvrak ve şekli güzel motor isteyen alıyor bunu haliyle şehir içi konforu önemli.

Bence en iyisi yapılıyor şahsen ilk fotoyu gördüm beğenmedim, ne o öyle R6 mı sürüyoruz şehir içi kıvrak ve şekli güzel motor isteyen alıyor bunu haliyle şehir içi konforu önemli.

Şehir içinde konfor yada kıvraklık arıyorsan = scooter , naked , enduro (biraz boyut olarak büyük kaçabilir trafikte )

Bu dediğin şeyler zaten hiç bir ss de olmayan özellikler.

Vucut paris kafa sirnak. Motorun kafa kismi cok cirkin be. Tovbe estagfurullah Allah carpmis gibi o ne oyle. Bmw yine kendini gostermis. 300 cc olmasindan dolayi cogu kitle tarafindan cin sanilmasindan dolayi bizim ulkede az satar gibi.

Vay arkadaş yedirmişler yine Apache'mize..Daha motor görücüye çıkmadan, adam titreşimden bahsetmiş.
Bunlar hep binmeden,oradan buradan yorum yapan tiplerden.::alkiis::

Tek silindir 300 cc ne titrer ha ? İnsanoğlu,adamların 150 lik motoru sınıfında en hızlısı ve torklusu,kendini kanıtlamış motor vs...Titriyor mu az buçuk evet.
Çıkmış tek silindir diyor,çift silindir olsaydı fiyat artacaktı,bakım,servis ücretleri artacak,silindindir sayısı arttıkça tork gücünden kayıp, beygir gücünden artış olucak,adamların hedefi son hız değil ki,az yakan,şehir içi tipli takılmak,Tvs nin getirdiği motorlara bakın.200 cc bile yeni gelecek.

Bir diğeri demiş.Bajaj rs200 öyle böyleyse..Biri arkadaşa TVS-Bajaj aynı olmadığını söylesin.Sanıyor Hint markalar hep aynı toprağın mahsulü..yakın zamanda yazıldı BMW blok vs diye..

Niye içerlendim bilmiyorum ama diğer yeni motor konularında da bu şekilde,ya bi dur mubarek,vermişin odunu..sonra söylendik mi bize kızıyorlar..:jocolor:

Tasarımı da yakından görmek gerekli diyorum,değişik olmuş biraz :mrgreen:

Fiyat pahalı olur ötv nedeniyle 600rr ile aynı vergi dilimine girecek. 250cc olmalı.

Vay arkadaş yedirmişler yine Apache'mize..Daha motor görücüye çıkmadan, adam titreşimden bahsetmiş.
Bunlar hep binmeden,oradan buradan yorum yapan tiplerden.::alkiis::

Tek silindir 300 cc ne titrer ha ? İnsanoğlu,adamların 150 lik motoru sınıfında en hızlısı ve torklusu,kendini kanıtlamış motor vs...Titriyor mu az buçuk evet.
Çıkmış tek silindir diyor,çift silindir olsaydı fiyat artacaktı,bakım,servis ücretleri artacak,silindindir sayısı arttıkça tork gücünden kayıp, beygir gücünden artış olucak,adamların hedefi son hız değil ki,az yakan,şehir içi tipli takılmak,Tvs nin getirdiği motorlara bakın.200 cc bile yeni gelecek.

Bir diğeri demiş.Bajaj rs200 öyle böyleyse..Biri arkadaşa TVS-Bajaj aynı olmadığını söylesin.Sanıyor Hint markalar hep aynı toprağın mahsulü..yakın zamanda yazıldı BMW blok vs diye..

Niye içerlendim bilmiyorum ama diğer yeni motor konularında da bu şekilde,ya bi dur mubarek,vermişin odunu..sonra söylendik mi bize kızıyorlar..:jocolor:

Tasarımı da yakından görmek gerekli diyorum,değişik olmuş biraz :mrgreen:

Elinize sağlık. Benim düşüncelerime de tercüman oldunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar