Yillarca TvS 150 kullandim bence 150 olani pulsar 150 den daha iyi parcasida cok ucuz. Ama 180 ligi bilmiyorum. Bu iki motordansa 200 ns bak bence..
Dostum sinyal 10 tl digerlerini almadim sen tvs nicki ile uye olmus ve tvsnin her basligini elestiren bir trolsun bundan sonra sana cevap vermeyecegim.. admin arkadaslar yazdiklarini incelerlerse gorurler zaten bunu..
Al sana sinyal fiyati https://www.bizimmotor.com/page.php?act=urunDetay&urunID=6159&name=tvs-apache-150-sinyal-komple
Al sana diger parca fiyatlari
https://www.bizimmotor.com/apache-rtr-150-parcalari#bmb=1
Bos konusmayi kes artik. belli ki markayi karalamak amaciyla burdasin her tvs basligina atliyorsun uyeliginin uzerine tiklayip yazdiklarini inceleyen herkes bunu anlayabilir.. artik senin yazdigin hicbir seye cevap yazmayacagim benim yazdiklarima alinti yapma lutfen!
1. Efendi gibi konuş emrivaki yapma
2. Apache kullanıcısıyım 25 bin km fazlasını yaptım, motor hakkında ne yazdıysam arkasındayım tüm söylediklerimin, konu açan kim olsa commuter sınıfında öncelikle cbf veya ybr önermişimdir, sorunsuzluk demiyimde rahatsızlık duyduğum yönlerinden dolayı "örn; titreşim, parça fiyatı, farlar yetersiz" sonra Apache demişimdir ve geçenlerde kaza yaptım diye konu açmıştım, servisten aldığım orjinal yedek parça fiyatlarını yazdım, servisi arayıp sorabilirsin fiyatları sürat motor sinyale gecen sene 35 bu sene 40 lira dedi, far ayrı ayrı parça olmadığı için komple satılıyormuş 400 TL ye yakın fiyat söyledi çakmasına ise 250 TL dedi, madem bilgili olduğun bi konuda bilgi paylaşımı yapıyorsun, ki forumun amacıda budur zaten herşeyi tarafsızca yazmalısın. verdiğin linklerdeki ürünlerin hiçbirisi orjinal değil. Bu benim ikinci apache motorum hatta alırken kurye olan arkadaşım alma parçası çok pahalı onun dışında sağlam motordur demişti, dinlemedim ve servisi uzak olmasına ragmen yinede aldım, ha pişmanmıyım değilim çünkü diğer motorların görünümü hoşuma gitmiyor fakat yinede motorun eksi yönleri tüm artılarını götürüyor bu durumdan rahatsızım. Son olarak bilgi edinmek için konu açan arkadaşlara bildiklerimi aktarmaya devam edeceğim..
Sorun şurda, örnek veriyorum, tvs'de parça 2 birimdir fiyat olarak, ama 6 ayda bir kez lazım olur. Bajajda o parça 0,8 birimdir, ama 6 ayda 3 kez lazım olur. Nerden mi biliyorum, kullandım. Bizzat yaşadım, gördüm. Parça ucuz, ama kalitesiz.
Far konusuna lafım yok, ama ben o segmentte aydınlatan motor olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşın YBR'sini kullandım, beğenmedim, benim mondi zaten aydınlatmıyordu. Pulsar ile de çok memnun değildim aydınlatmadan, o yüzden u5 sis aldım, taktım. Aslında normal farı xenon ya da led'e çevirecektim, ama pulsarın ön kafanın arkasında 1 kg kabloyu dolayıp koydukları için, sökme gereği duymadan baktım, oraya hiçbir şey sığmazdı, takmadım. Daha sonra kafadan ses gelmeye başlayınca söktürdüm, 2 usta 40 dk'da zor topladılar geri. Öyle bir kablo demeti var ki, sığmıyor oraya tekrar
Yani, madem ikisi de aydınlatmayacak, bozulmayanı seçerdim.
Pulsar hiç kullanmadım, almayı düşündüm apache Cc yetersiz geldi bi süre sonra, maddi sıkıntıdan dolayı fiyat performans olarak pulsar düşünmüştüm, ben bildiklerimi yazayımda hocam almak veya almamak konuyu açan arkadaşa kalsın. Ben Apache almadan önce çok araştırmıştım fakat hiç kimse benim söylediğim eksi yönlerini tam olarak yazmamıştı, bende kullandıktan sonra anladım. Örnek lastik tavsiyesi içinde bir çok konuya baktım konu açtım irc marka lastik sordum yorumların % 80 i olumluydu ve aldım, almaz olaydım orjinal lastikleri ile aralarında pek bi fark göremedim. Şimdi ben Apache de sadece az bi titreşim var baska hiç bişey yok dersem, adam alıp kullandıktan sonra arkamdan söver. Benim düştüğüm duruma başkaları düşmesin diye bildiklerimi yazıyorum![]()
1. Efendi gibi konuş emrivaki yapma
2. Apache kullanıcısıyım 25 bin km fazlasını yaptım, motor hakkında ne yazdıysam arkasındayım tüm söylediklerimin, konu açan kim olsa commuter sınıfında öncelikle cbf veya ybr önermişimdir, sorunsuzluk demiyimde rahatsızlık duyduğum yönlerinden dolayı "örn; titreşim, parça fiyatı, farlar yetersiz" sonra Apache demişimdir ve geçenlerde kaza yaptım diye konu açmıştım, servisten aldığım orjinal yedek parça fiyatlarını yazdım, servisi arayıp sorabilirsin fiyatları sürat motor sinyale gecen sene 35 bu sene 40 lira dedi, far ayrı ayrı parça olmadığı için komple satılıyormuş 400 TL ye yakın fiyat söyledi çakmasına ise 250 TL dedi, madem bilgili olduğun bi konuda bilgi paylaşımı yapıyorsun, ki forumun amacıda budur zaten herşeyi tarafsızca yazmalısın. verdiğin linklerdeki ürünlerin hiçbirisi orjinal değil. Bu benim ikinci apache motorum hatta alırken kurye olan arkadaşım alma parçası çok pahalı onun dışında sağlam motordur demişti, dinlemedim ve servisi uzak olmasına ragmen yinede aldım, ha pişmanmıyım değilim çünkü diğer motorların görünümü hoşuma gitmiyor fakat yinede motorun eksi yönleri tüm artılarını götürüyor bu durumdan rahatsızım. Son olarak bilgi edinmek için konu açan arkadaşlara bildiklerimi aktarmaya devam edeceğim..
Aydınlatması iyi apaçinin. Aydınlatma konusunda diğerlerinden iyi olan bir motoru kötülemek saçma.
Uzunları yak bakalım ne oluyor, herkes sellektör yapar çünkü aşırı ışıktan göz alıyor.
Ben 17 bin kullandım ama hiç ön kalkmadı. Forumda maharetli arkadaşlarımız gaza basınca ön dikiyormuş apaçhe hahahah![]()