TVS Tvs Apache 180 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İstanbul'da oturan arkadaşlar motor ustası lazım servisler sıçtı bıraktı motorun ağzına. Fren tutmuyor adamlar yapamıyor motor daha 2500 km de.zincir ayarı yapıyorlar on disliden takvtak ses geliyor adamlar normal diyor. Bide şu 43 t dişli den 2 defa sipariş verdim orjinal dışkının deliklerine tam uyuyor ama göbeğe takılınca vidalarin ikisi girmiyor hangi 43 t disliyi takıyorsunuz.

İstanbul'da oturan arkadaşlar motor ustası lazım servisler sıçtı bıraktı motorun ağzına. Fren tutmuyor adamlar yapamıyor motor daha 2500 km de.zincir ayarı yapıyorlar on disliden takvtak ses geliyor adamlar normal diyor. Bide şu 43 t dişli den 2 defa sipariş verdim orjinal dışkının deliklerine tam uyuyor ama göbeğe takılınca vidalarin ikisi girmiyor hangi 43 t disliyi takıyorsunuz.

ben tamir işlerini kendim hallettiğim için usta bilmiyorum ancak dişli için şunu önerebilirim bi yedek parçacıya gidin orda karşılaştırın parçaları illa ki uygun bişey bulursunuz

Disliyi yedek parçacidan aldım ölçtüm serviste olur dedi ancak takarken 2 vida olmadi. Disliden vazgeçtim artık kaliteli bir usta bulmam lazım arka freni bozuldu ssrvisler dahada baturdi tutmuyor arka fren

Ben internet üzerinden satın almıştım dişli delikleri uymadığı için arka göbek üzerinde matkap ile yuva açtık ve dişliyi o şekilde uydurduk. Ayrıca frenler için kağıthane surat motora gittiniz mi?

Akmaz

Orasi volan ve stator tarafi

Ayni sekilde ustundeki civatayida sökeceksin

Senteye getirirken I isareti tam kesişecek

Supap kapagindan cok az miktar yag gelebilir.ama onemli degil.

Levent hocam karbüratörün ust tarafında bir hortum daha var boşta. Diyafram ve üst kapağın ordan sarkiyor. O ne işe yarıyor.

Selam benim on tekerden diskin ordan ince bir ses gelmeye başladı. Cıvata gevşemesi gibi ama çözemedim ne olabilir arkadaslar

Slm. Arkadaşlar .
Yağ seviyesini ölçmek icin vidalamadan iki çizginin ortasinda olsun diyor kitapçıkta ama bu şekilde ölçtüğüm zaman hep en alt çizgide minimum oluyor.
Sizde de böylemi.

Bendede minimum gösteriyorum edirneden İstanbul'a dönerken azalmış yağ seviyesi diye yap ilave ettim. Serviste yağ değişiminde 1 lt den fazla yağ çıktı

pulsar ns 200 aldım keşke bunu alsaymışım . tüm sayfaları okudum hiç kronik birşey görmedim.
şu motoru daha uyguna satıp piyasasını oturtabilirlerdi. senelerce bekletip öyle satmayı tercih ettiler.

Valla duymadım. tek istediğim cbf150den sonra az daha hızlı şekilli bir motora binmekti. Pulsardan kurtulunca apache 180 düşünüyordum ama sorun varsa cbf e kesin dönüş olur bende. en azından derdini biliyorum.

Valla duymadım. tek istediğim cbf150den sonra az daha hızlı şekilli bir motora binmekti. Pulsardan kurtulunca apache 180 düşünüyordum ama sorun varsa cbf e kesin dönüş olur bende. en azından derdini biliyorum.

Arkadaş hangi sorunlardan bahsediyor bilmiyorum.
Bildiği kronik sorunlar varsa söyleyebilir.
Tvs apache büyük sorunları olmayan hatta kronik hiçbir sorunu olmayan bir motosiklet.
Olsa idi bunca sene zaten yazılırdı.
Bende 180 kullanıcısıyım. 9 ay önce sıfır aldim. Şuanda 27000 km deyim. Motosiklet ile ege turu yaptim. Kapadokya ya bile gittim. Sabahtan hava kararana kadar 800 km yol yaptığım zamanlar oldu.
Şuanda hiçbir degisenim yok. Yağ bakımı haricinde 😄
Hiçbir masrafim olmadı. Orjinal ilk aldığım gün gibi kullanıyorum.
Sen kötüleyenlere aldırma. Pulsardan km olarak bir tık aşağı performans alırsın. Birazda titrer.
Ama her yola gider.

Beyler merhaba 150lik apacheyi 180e çevirmeye karar verdim. parçaları karşılaştırmak için 180lik şaseye ihtiyacım var. Çünkü bazı parçalar aynı bazıları farklı şase numarasını özelden atabilecek olan var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar