motor çok güzel. duke havası var ama her ne hikmetse şu motorları commuter havasından kurtarıp naked havasına sokamıyolar belki koruma demirinde bana öyle geliyo bilmiyorum
Kıska work`ün el atmasi lazim
motor çok güzel. duke havası var ama her ne hikmetse şu motorları commuter havasından kurtarıp naked havasına sokamıyolar belki koruma demirinde bana öyle geliyo bilmiyorum
Alınır mı hala arkadaşlar. Tavsiye ederseniz almayı düşünüyorum. Düzcede 2016 sıfır fiyatı 10800. Değer mi bu paraya sizce?
Hem dayanıklı,hem sorunsuz, hem de güzel kaçıyor namussuz.
Abi aslinda 10.800tl ye 2.el pulsar ns200 de bulunur ama amasi var??
En azindan tvs 180 karaduzen sistem,eli anahtar tutan birisi bakimini yapar keyfine bakar..kronik sorunlarida yok
Ns 200 ile apache 180 arasinda surat olarak 10km/h var.
Arkadasimla bizzat denedim.
Sonunda aynalar da tamam
TVS oldu Racing ��
https://i.imgyukle.com/2019/12/15/R8PICs.jpg
https://i.imgyukle.com/2019/12/15/R8Pssv.jpg
La apacheciler nerdesiniz??
abi ben sana diyim hata yaptın sen satmakla çıkamıyosun burdanredkit küsmüştür şimdi sana
istanbulda havalar bozuk ben çıkamıyorum![]()
Artık sıfır fiyatları Düzce dahil 11.700 olmuş. 900tl zam yapmışlar.Zaten para biriktirmeye çalışıyoruz zam gelmiş yine.Alınır mı hala arkadaşlar. Tavsiye ederseniz almayı düşünüyorum. Düzcede 2016 sıfır fiyatı 10800. Değer mi bu paraya sizce?

Artık sıfır fiyatları Düzce dahil 11.700 olmuş. 900tl zam yapmışlar.Zaten para biriktirmeye çalışıyoruz zam gelmiş yine.
Arkadaşlar ilk motor olarak bunu düşünüyorum. 2016 model bu motoru aldığımda ne tür masraflar olur. Rodaj ve lastik ne kadar tutar. Ruhsat masrafları sigorta masrafları ve vergi fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz rica etsem.
gaz kelebek switch i diye bi parça var acaba bu ne olaki anlamadım gitti?tps mi dicem karbüratörlü motorda klape nin durumu neden kontrol edilsinki zaten gaz kolu doğrudan telle klape ye bağlı . Anlamadım açıkçası??Ama şunu söyliyim bayaa memnunum yakıt sisteminden 12 gündür bu soğuklarda hiç çalıştırmamıştım bugün tek marşa aldı jiklesiz ve hiç sektirmedi.enjeksiyonlu gibi alet gerçekten.
La apacheciler nerdesiniz??
Dostum motor uzaklara gitti yeni sahibiyle,geçen haberini aldim sola yatirmiş dilberi,kafa karenaji,peg,yan kuyrugu kirmiş,
Neyse kendinde birşey yokmuş,
Ben 15 ay bindim,gram çiziksiz kullandim.
Neyse olacagi varmiş.
Laz61 de yok ortalarda,bir arkadaş daha vardi o da epeydir gözükmuyor forumda.
Tek sen kaldin,bende arada girer yoklarim..:cherry: