- Konu Yazar
Merhabalar uzun yıllar önce ortaokul çağlarımda mobilet kullandım yani gaz ver gitsin frene bas dursun tarzı, kaza yaptım sağ dizimi parçaladım bacağım kesilmekten kıl payı kurtuldu ve motoru bıraktım son zamanlarda motor sevdama engel olamadım ve bir arkadaşımın desteği ile tvs marka motoru satın aldım motor görünüş ve kalite bakımından gayet güzel ve tatmin edici üstelik oldukça hızlı yakıtıda oldukça tasarruflu vibrasyonuda bahsedildiği gibi rahatsız edici değil ancak kafama takılan bir konu var onu sizlere sormak istiyorum
motorun vites geçişleri çok sert basıp 1 e atarken sorun yok ancak hızlanıp 2 ye çekeyim dediğimde eğer standart güç uygularsam boşa geçiyor çok fazla güç uygulamak gerekiyor bu bana bir sorun gibi göründü debriyaj bırakır bırakmaz kavrıyordu onu ayarladım ortalara aldım yani onunla ilgisi yok ancak dediğim gibi vites kolu çok sert arkadaşım zamanla yumuşayacağını söyledi ancak şüpheliyim bu motoru kullananlar bana fkir verirlerse memnun olurum şimdiden teşekkürler.
motorun vites geçişleri çok sert basıp 1 e atarken sorun yok ancak hızlanıp 2 ye çekeyim dediğimde eğer standart güç uygularsam boşa geçiyor çok fazla güç uygulamak gerekiyor bu bana bir sorun gibi göründü debriyaj bırakır bırakmaz kavrıyordu onu ayarladım ortalara aldım yani onunla ilgisi yok ancak dediğim gibi vites kolu çok sert arkadaşım zamanla yumuşayacağını söyledi ancak şüpheliyim bu motoru kullananlar bana fkir verirlerse memnun olurum şimdiden teşekkürler.