TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tvs kalitesi

hayır güzel kardeşim galericilik benim işim değil.evet motorumu istediğim fiyatı veren olursa satıp büyük makina almak istemem onun hakkında yorumlarımı paylaşmama engel değil heralde.oda uygun makinabılırsam.çünkü ben devamlı 2 kişi kullandığım için daha rahat bir ve büyük makina iyi olur diye düşünüyorum.bu arada yorumlarım tarafsızdır yanlış anlaşılmasın.2 makinayıda kullandım.hangisinin iyi olduğu kişiye göre değişir.ikisininde birbirinden üstün olduğu yerler var.bu arada motoruma geçenlerde depo kılıfı taktırdım.fakat usta ordaki kapağı iyi kitlemediği için 80 km ile 1.köprüde yan kapak uçtu.ban eyvah tuzla buz oldu yandık diye düşünüp zar zor geri gelip kapağı aldım.birkaç belli-belirsiz çizik dışında bişey yoktu.parça kalitesine şaşırdım ve sevindim.o yüzden arkadaşlar ustalara ne yaptırırsanız yaptırın bidaha kontrol edin yada ettirin.ben kazada yapabilirdim.allah korudu.herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

dostum motorunu satacağını söylüyorsun ama gönderdiğim pm leri ya okumasını bilmiyorsun yada okduğun pm leri yanıtlamasını yada umursamıyorsun. sen ne kadar "motorunu alan olursa" niyetiyle satıyorsan benim gibi "satan olursa" niyetiyle motor alacaklar da var. gönderdiğimiz pm leri olumlu veya olumsuz yanıtlarsan sevinirim.

Son düzenleme:
arkadaslar ben artcıyla falan zorluk cekmiyrm ayrıca cok rahat. kutahyadan cesmeye artcımla birlikte yolculuk yaptım. her zaman soyluyrm yalanım varsa motorun hayrını gormeyeyim yolda 2kişi 100km hızdan asagıya hiç dusmedim 400kusur km yol yaptım ve sadece 2kez mola verdim onlarda ihtiyactan. kutahyada depo fulledim 40ytl ye 340km geldim manisa/salihli de kırmızıya gecti 10 ytl daha attım cesmeye girdim. suan 4000km deyim. motoru izmirden gelip gormek isteyen arkadaslar varsa cesme/ilica sheraton da bulabilirler beni. buyuk makina ,ile takas dusunuyrm er5 gs500 oloabilir. bu makina gercekten hakkını veriyr ama benim gibi hızı 150 gordukten sonra hissediyrsanız en fazla 5000km de siz binip satarsınız. alacak arkadaslara hayırlı olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3,500 ytl tuzlada motor ıyı ... bu arada wolcano arkadasımızı hayretle okudum cbf i satıp neden apache almıs anlamadım onu gectık neden satıyosun yok o kadar para varsa neden cbf 250 almadın veya ıkıncı el er5 felan tutarsız konusmalar bence neyse herkeze selamlar

Özür dilerim arkadaşım yanlış anlaşılma olmasın da O (sıfır) 'ı mı 3.500 ytl.?

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet sıfır fıyatı peşin ama taksıtle ne olur onu sormak lazım

arkadaşlar apaçi için yan çanta aparatları vs gibi aksesuarlar var mı?

sağlıcakla.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
klendısı sportif hatlara sahıp oldugu ıcın vede ufak bı motor oldugu ıcın yakısmasına olanak vermıyorum zannedersem bulamassın ama depo kılıfı arka topcase demırı + olarak almasansın var bu arada ılk defa e5 de benzınım bıttı cok korktum bozuldu dıye bırden motor kasdı kendını noluyo felan demeden hızım dusmeye basladı arkada araba yoktu sansıma motor stop etmeden aklıma geldı gıderken yedek depoya aldım sorun kalmadı :)

01082007030qw5.jpg

vıtes kolunu kısalttım butun apacheler genelde bunu yapıyo

n73113ud4.jpg

n73114oa1.jpg

n73116ve6.jpg

n73117ak4.jpg

n73115zu2.jpg

Son düzenleme:
benim bir önerim var mevcut forumun başlığını TVS apache ve apache kullnıcıları bilgi paylaşım topic i şeklinde değiştirelim bizde burda motor ile ilgli sorunlarımızıda paylaşırız.

benim bir önerim var mevcut forumun başlığını TVS apache ve apache kullnıcıları bilgi paylaşım topic i şeklinde değiştirelim bizde burda motor ile ilgli sorunlarımızıda paylaşırız.

samet duyduğuma göre sizin motorlar çok güzel tek teker yapıyormuş:cherry:

babaçi sorma ya ben bilmiyodum böyle olduğunu bigün bir ışıkta dalgınlığıma geldi acemilikle gazı fazla verdim.abartmıyorum 30 cm yerden kesti bıraksam tek teker gidecek hemen korktum gazı kestim bida töbee :)

bilgiler için teşekkürler. bu makinayı dayıma alıcaz ama ben cruiser tarzı makina kullandığım için yanıma ıvır zıvır almaya alışığım ondan sordum.

sağlıcakla.

tüm apache kullanıcılarının ve motor camiasının kandili MüBAREK olsun arkadaşlar.allah hepimizi kazalardan belalardan korusun.son günlerde motor kazaları arttı.lütfen daha fazla dikkat edelim.Sevgiyle kalın...

Selam Apache kullanıcıları,
Benim makinayla ortalama 5000 km yaptım ve ufak bir akü problemi hariç bir sorun yaşamadım. Motorun performansından memnunum fakat bazı modifiyelerle ne yapılabileceğini merak ediyorum...
Dikkatli sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar