4 mevsim kullanabiliyormuyuz peki yoksa ayrımı oluyor 4 mevsim lastikler
arkadaşlar arka frene durmak için basınca lastik kaymaya başlıyor anında ancak biraz basıp ayağımı frenden çekince sıkıntı olmuyor bunda lastiğinde etkisi varmı acaba yoksa arka fren hepmi böyle 0 motorum üstündeki lastikleri değiştirmedim henüz
Meraba arkadaşlar 2017 ocak trafiğe çıkışlı aldığım motor muayene yaptıktan sonra trafige çıkış tarihi mayıs 2013 oldu bunun sebebi nedir acaba eski ruhsatta 2017 yazarken yeni arac muayene raporunda 2013 yazıyor. Motor 2014 model
bugün boş caddede 50-60 la gidiyorum rüzgar motoru hafif sağa sola sallıyor motorla birlikte 200kg dan fazla ağırlığımız normalmi bu
Genelde soguk havalarda ve motor sogukken jigleyle çalıştırıyoruz. Havalar ısınınca düzeliyor. İlla jiglesiz çalışsın istiyorsanız hava-yakıt ayarını biraz zengin ayarlatabilirsiniz.Arkadaşlar motorumu jigleyi çekmeden çalıştıramıyorum 65km de henüz kapalı garajda kalmasına rağmen geçen hafta 3 gün boyunca kullandım jiglesiz hiç çalışmadı sizdede böylemi acaba? Bu arada o gün ilk çalıştırırken çalışmıyor biraz kullanıp kapatıp 30dk sonra jiglesiz çalışıyor mesela
bugün boş caddede 50-60 la gidiyorum rüzgar motoru hafif sağa sola sallıyor motorla birlikte 200kg dan fazla ağırlığımız normalmi bu
Ben debriyaj tarafındaki aynadan şüpheliyim. Bizimki dik bu daha yatay yapılmış gözüküyor.
Ben düşündüm yeni kasaların jant ebatlarına göre daha çok lastik var arka jantı değiştireyim diyorum daha önce inceleme fırsatım olmadı. Diğer parçalar uyar mı acaba kampana tertibatı dişli taşıyıcısı.
rüzgar arabaları bile savurur iken bizi havada götürür sen ne diyon(evet rüzgarlı havalarda motor sürmek eziyet oluyor hele ki zemin ıslak yada buzlu ise)
17 jant uydurulur mu bilmiyorum ama eğer 17 jant uydurabilir isen motorda tork artışı olacak ondan eminim. motor daha erken vites isteyecek ve son hız düşecek fakat çekiş artacak, sadece gaza yüklenerek ön kaldırabileceksin belkide.
arka dişliyi 1 yada 2 numara düşürerek eski haline çevrilir.
arkadaşlar benzini nereden alıyorsunuz hangisi daha kaliteli ve performans farkettinizmi farklı bir yerden aldığınızda
Psikolojik de olabilir ama benim motorda Shell ve Bp'den yakıt aldığımda motor daha iyi gidiyor ama daha kısa sürede yakıt bitiyor, Aytemiz'den aldığımda motor daha iyi gitmiyor ama yakıt uzun süre dayanıyor, Opet'ten aldığımda motor hem daha iyi gitmiyor hem de yakıt daha kısa sürede bitiyor. Bu nedenle Opet'e sadece tuvaletini kullanmak ya da su,sigara almak için gidiyorum.
Arkadaşlar bu motorun rodajı ne zaman biter 300km ye geldim dün ilk defa 89km hıza ulaştım o da e5 te mecbur kaldım bir nevi millet altına alıcaktı yoksa sorun çıkarırmı başım ağrırmı bu yüzden