Arkadaşlar benim de sormak istediğim bir, iki soru var, yine yardımcı olursanız çok sevinirim.
1- Benim benzin göstergesi 3 diş iken 1 dişe düşüyor, sonra tekrar 2-3 dişe çıkıyor, kendi kendine oynuyor yani. Eğimden dolayı değil düz yolda da değişiyor. 500 bakımı için götürdüğümde dijital göstergelerin çoğunda var normaldir, şamandırada sorun yoktur diyor ama çok inandırıcı gelmedi, sizde de böyle bir durum var mı?
2- Bakımı yapan usta öyle bir rölanti ayarı yapmış ki jikle olmadan motoru çalıştırmak imkansız, hemen stop ediyor. Rölanti ayarını biraz kendim yükselttim daha iyi oldu ama bakımdan sonra gözlemlediğim yolda giderken gazı bıraktığımda motor ısınmış olmasına rağmen bugün 2 kere stop etti. Sizce nedendir?
3- Bu aralar motora sık sık iki kişi bindim, 2 kişi olduğunda egzozdaki ses çok garipleşiyor, metalik çok tarif edemediğim bir ses çıkarıyor ama sesin bu denli değişmesi normal mi?
4- Yine aynı şekilde yolda giderken gazı bıraktığımda egzozdan küçük patlama sesleri geliyor, bu da normal midir? Ses benim hoşuma gidiyor ama emin olamadım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, çok basit sorular olduğuna eminim ama motora sıfırdan geçiş yaptığım için temeli daha oluşturamadık.