- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
bu arka çanta demirini nereden bulabilirim. internet üzerinden alabileceğim mağazalarda stok kalmamış. :salut: [url]http://i.hizliresim.com/P0AN8N.jpg[/url]
bende var isterseniz kargolayayım size. 2012 model orta kasa uyumlu bendeki.
işte bu var bende;
benim park lambalarından biri patladı ve internetten yeni bir çift led park sipariş ettim. beyaz ışık veriyorlar ve eski park ampullerine göre daha çok aydınlatıyorlar.
park ampulleri patlayanlara tavsiye ederim;
tvs apache led park lambası
Sakin ol hocam kuruş hesabı yaptım diye yanında olsam döveceksin muhtemelen gerek yok bu kadar tepkiye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
Teker teker sağolun. Basmak dediğim sürekli redline değil ama önüm boş ve yol müsaitse daha çabuk varmak varken tin tin kullanmıyorum diyelim. 80-110 arası kullanıyorum çoğu zaman.
Sonuç olarak 3.2 litre devirli kullansam dahi fazla bir rakam anladığım kadarı ile. Tahmininiz var mıdır sıkıntımın nereden kaynaklandığı ile ilgili?
bak haala cevap veriyor sus :mrgreen:
arkadaşlar bana 47 numara arka dişli lazım. yani 46, 47, 48, 49 olur. tvs apache arka dişlinin vida delikleri uysa yeter, göbeğini tornacıda genişlettiririm ben.
bu konuda yardıma ihtiyacım var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------
ben devirli kullandığım halde 2.85 litre yaktı işte. ekonomik kullansam 2 litre yakacak demekki. yaz geldi şimdi daha az yakar motorunuz, karbüratörde hava ayar vidasını çeyrek tur saat yönünün tersine çevirin bırakın belki hava ayarı kısıktır.
Son düzenleme: