TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Arkadaşlar
Benzin deposunun altında şaseye bağlı arabalardaki benzin filtresine benzeyen bir filtre var
Ne filtresi acaba
Ayrıca motorun benzin filtresi nerede
Teşekkürler

resmini çekip koy kardeşim, merak ettim bende tam bilmiyorum :) benzin deposundan çıkan hortuma bağlıysa o benzin filtresidir mantıken.

bir soruda ben sorayım, egzantrik zinciri kaç paradır bilen var mı? osman nerdesin? vijdansız ustam 200 tl istiyor egzantrik zincirinin değişmesine. bu kadar para verilmez, 250 daha katar sıfır motor yaptırırım senin tavsiye ettiğin ustada.

resmini çekip koy kardeşim, merak ettim bende tam bilmiyorum :) benzin deposundan çıkan hortuma bağlıysa o benzin filtresidir mantıken.

bir soruda ben sorayım, egzantrik zinciri kaç paradır bilen var mı? osman nerdesin? vijdansız ustam 200 tl istiyor egzantrik zincirinin değişmesine. bu kadar para verilmez, 250 daha katar sıfır motor yaptırırım senin tavsiye ettiğin ustada.

silindir piston 200 tl zaten bi egzantirik zincirine değmez okadar maximum 50 60 tl civarı

Bence Pek Öyle Düşünme Benim Makinede Görüyor :)

vibrasyon yok diyende var az diyende
eski kasası için yok diyen bile var :silent::silent:
benimkisi 500km bakımına girmedi, servisteki eleman ilk bakımda vibrasyonu halledicez dedi ben bişey demeden.
öylesine uğradığımda dişli değiştiricez dedi, niye dedim bu şekilde 110 görürsün dedi bende olumsuz konuştum sıfır motor dişlimi değişir diye.
adanalı Bora abi dişli değiştirmiş daha iyi oldu dedi ve biraz daha oynama yapacağını söyledi arkayla falan, ona tekrar sormak lazım.
başka yapanlarda var biraz böyle kullanayım sonra bakarız.
bende en çok gidonda hissediliyor.
abartılacak gibi değil alacak olanlarında kafa karışmasın.
tek göze batanda vibrasyon ama karbüratör ayarı sübap ayarı civatalarda sıkılınca dahada azalır kalitelide yağ koyarsak %50 azalır alet güçlü azda olsun:wiinkk:
160 gören haberini ben verdim, sahibinden.com da ilan vardı antep te, 160 diye kaydetmiş alet. foto sunu çekmiş eleman, biladerde aramış adamı her 100km de yağ değiştirmiş rodajda orta halli sürmüş vsvsvs... bence 160 imkansız 140 belki.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------

[url]http://img200.imageshack.us/img200/8094/grnt020ba.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:06 ----------

Bence Öyle Düşünme :) Benim Makinede Görüyor 160'ı Motor'un Dilinden Anlarsan Sorun Yok Her Türlü Gördürürsün.
Sübap Ayarıdır vs Ayarlarını Yaptırıcaksın Lastiklerin Bile Önemli Dostum.
jn8vQn.jpg

İlk Gelen Alır.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ni-kasa-sinifinin-en-guclusu-223916909/detay/

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Bence Öyle Düşünme :) Benim Makinede Görüyor 160'ı Motor'un Dilinden Anlarsan Sorun Yok Her Türlü Gördürürsün.
Sübap Ayarıdır vs Ayarlarını Yaptırıcaksın Lastiklerin Bile Önemli Dostum.
http://i.hizliresim.com/jn8vQn.jpg

İlk Gelen Alır.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ni-kasa-sinifinin-en-guclusu-223916909/detay/

Sen 160 değilde 159 yaptır koy buraya resim eyw diyeyim.. ama her apachede 1 ayda bir olur o olay ibre 160ı gösterir.. bide utanmadan resim atıyosunuz milleti enayi yerine koyup.. kartalizma senelerdir yok burda.. bide ondan alıntı yapmış.. ne adamlar var arkadaş ya

Sen 160 değilde 159 yaptır koy buraya resim eyw diyeyim.. ama her apachede 1 ayda bir olur o olay ibre 160ı gösterir.. bide utanmadan resim atıyosunuz milleti enayi yerine koyup.. kartalizma senelerdir yok burda.. bide ondan alıntı yapmış.. ne adamlar var arkadaş ya

Gelişine vurmuşsunuz, tebrik etmekten başka yapacak bir şey kalmamış :)

Enes tebrik ederim.
Geçen hafta gruba foto attım hatırlıyorsundur belki. Göstergede 146 gördüm ama gps 131 idi. Durunca dedim ki şu hi speedin bi fotosunu alayım. Bi baktım hi speed 160. Arada öyle yapıyor nedense

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Enes tebrik ederim.
Geçen hafta gruba foto attım hatırlıyorsundur belki. Göstergede 146 gördüm ama gps 131 idi. Durunca dedim ki şu hi speedin bi fotosunu alayım. Bi baktım hi speed 160. Arada öyle yapıyor nedense

onu diyorum işte yapıyor arada.. sanki millet bunu bilmiyor salakmışız gibi , benım motor 160 vurdu diyor :) bu konuda bile hıle hurda peşinde olan adam kmyi de düşürür. kazalı motorada kazasız der.. ondan sonra 2.el motor alınmıyor diye gezeriz.. herkes çok dürüst ondan hep bunlar

O benim de aklıma geldi de 139u görebilmesi için ana yola çıkması lazım, beş dakikada geri dönmüştü süren usta. Ayrıca şu an benim de 139 u görebilmem gerekir.

Bende max 137 gördüm arkadaşlar,rüzgar arkamdaydı,iyi devirlendirdim,yatış fln patlayacak gibiydi anlık oldu..Genelde 120 fln..yokuşlarda 100 110..
İyi geceler..
160 fln göremez birbirimizi kandırmayalım..Redline gidiyor zaten 120 de..

O benim de aklıma geldi de 139u görebilmesi için ana yola çıkması lazım, beş dakikada geri dönmüştü süren usta. Ayrıca şu an benim de 139 u görebilmem sizinki öyle olmışsa iyi genelde bayiiden motoru anlaştıktan sonra sana şu gün yada şu saatte gel motoru hazırlayalım diyorlar sonra gidiyorsun bayiye motor serviste hazırlandı gidip alın diyor sen vardığında işişten geçmiş oluyor yani bayii motora yağı koymuş kontrulünü yapmış test sürüşünüde çoktan yapmış oluyor motoru kim kullamdı nasıl kullandı orası belli değil benim başıma iki defa geldi

Abiler gözünüzü seveyim benim motor 1500 km de rodaj felan bitti son hız 115 i geçemiyorum yokuş asagı son 125 yaptım sorun bendemi yoksa düz yolda 130 görüyorum diyenlerdemi

Abiler gözünüzü seveyim benim motor 1500 km de rodaj felan bitti son hız 115 i geçemiyorum yokuş asagı son 125 yaptım sorun bendemi yoksa düz yolda 130 görüyorum diyenlerdemi

Kaç bin devirde o hızları yapıyor

Zamanla açılıyor diye biliyorum bikaç deneme daha yap çok zorlamadan .10 bin devirde 120 leri görmesi lazım son hız olarakda normal şartlarda 130-135 aralığından fazla birşey bekleme. Daha fazla yapanlar rüzgarsız, motora kapanıyor dişli değiştiriyor felan..

Kaç bin devirde o hızları yapıyor

Zamanla açılıyor diye biliyorum bikaç deneme daha yap çok zorlamadan .10 bin devirde 120 leri görmesi lazım son hız olarakda normal şartlarda 130-135 aralığından fazla birşey bekleme. Daha fazla yapanlar rüzgarsız, motora kapanıyor dişli değiştiriyor felan..
Zorlamazsam 110 yapıyo abi tekrar deneyeceğim gecen seneki motorumda aynıydı 5 bin km yapmıştım hız yine aynıydı

2011 model benim motor. 4.viteste canını çıkarıp 5'e atarsan daha iyi yol alırsın. Ben 4.te 108-110 arası 5'e atıyorum son hız 145 geliyor. Tabiki gerek yok. Normalde ise vites 5 90 km hızla seyrediyorum

Benimde alt vitesler ölü ya millet 3 de 90 felan yapıyor benimki 70 yapana kadar canı çıkıyor. 5.vitesde 90-100 arası en sevdiğim sürüş bu motorda, titreşim az oluyor istediğin zamanda gazı kökleyip 110 a felan çıkabiliyorsun seri bi şekilde. Ama 110 dan 125 e kadar hızlanması yavaş 125 den sonrada zaten rüzgara eğime felan bakıyor artması çok az..

2011 model benim motor. 4.viteste canını çıkarıp 5'e atarsan daha iyi yol alırsın. Ben 4.te 108-110 arası 5'e atıyorum son hız 145 geliyor. Tabiki gerek yok. Normalde ise vites 5 90 km hızla seyrediyorum
Bide öyle deniyim bi görebilmek amacım son hızı yoksa motoru hayatta zorlamam zaten :) ön kaldırma teşebbüsünde bile bulunmadım bugüne kadar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar