buda pulsar ile karşılaştırması
Dostum aletin pulsar ile karşılaştırılacak birşeyi yok. Bajaj'da her şey kağıt üzerinde. İş uygulamaya geldimi tırt.
buda pulsar ile karşılaştırması
illa ki öyle ama kacınılmaz son ikisi de hintli ve 200cc ister istemez kağıt üzerinde mukayese yapılmak zorunda.
biliyorsundur coğu tvs kullanıcısı pulsara geçmişti eminim hepsi de bu yeni model ile tekrardan yuvalarına döneceklerdir.
En az 4 5 pulsar sahibi arkadaşım apache 180liği getirsin satar tekrar apache alırız diyolardı, şuan 200lük geliyo ilana koydular bile ^^ apache başkadır 200lüğü bambaşka olur eminim.. pulsarı gömecek inş
Arkadaşlar soğuk havada niye tam devir yemiyor her sene aynı sorunu yaşıyorum. Bilgisi olan varmı?
TVS global dışında ilan göremedim , hangi TR sitesinde ilan var link paylaşırmısın., şuan 200lük geliyo ilana koydular bile ^^
TVS global dışında ilan göremedim , hangi TR sitesinde ilan var link paylaşırmısın.
Apache nin tercih edilmesi birazda emsallerine göre güçlü olmasıydı,200lük model pulsardan güçlü olsaydı siz haklı çıkardınız ama bu durumda biraz zor
apache 200de 150 gibi sorunsuz olursa pulsarın hiç şansı yok.. sırf sorunları yüzünden pulsara geçmeyen bi ton insan var.. alternatifsiz olduğu için öyle kötü bi motor satılabiliyor.. tvs gibi bi alternatif pulsarı bitirir.. bekleyip görelim
cümlenin sadece orasını kesersen bulamazsın tabi hocam.. arkadaşlar pulsarlarını ilana koyuyolar satmak için ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------
apache 200de 150 gibi sorunsuz olursa pulsarın hiç şansı yok.. sırf sorunları yüzünden pulsara geçmeyen bi ton insan var.. alternatifsiz olduğu için öyle kötü bi motor satılabiliyor.. tvs gibi bi alternatif pulsarı bitirir.. bekleyip görelim
Bence de. Benim ilgimi çeken arka süspansiyon. Gazlı yerine mono takmışlar. Yapılabilirliği ve getirisi-götürüsü ne olur acaba?
Kanalı da takip edin eğer hesabınız var ise. Tamamen Apache ile ilgili.
Başlangiç olarak düşünüyorum onerırmısınız?
Beyler Apache için whatsap grubu falan var mı bizim. Varsa ben niye yokum![]()