Merhaba dostlar,
10 gün önce motorumla Zonguldak-İstanbul yaptım.Dünde geri geldim.700 km yakın yol yaptım.Uzun yol,otoban çıkacak arkadaşlara fikir oluşturması amacıyla yazıyorum.
Öncelikle havalar soğudu malum giderken değilde ,gelirken yani dün biraz üşüdüm.Özellikle eller üşüyor.
Motor durmaksızın 4 saat sürdüm.Genelde 100-120 arası otoyolda.Maşallah diyorum,bakımları tam motorumun,hiçbir sorun çıkarmadı tü tü :flower:
Genel olarak rüzgar biraz korkutuyor,yüksek devirle gidiyoruz, sahil kısmından özellikle,çünkü büyük araçlar tarafından sollarken,sollanırken,bildiğin savuruyor hafiften,köprü,kavşak,viyadük girişleri çıkışları,ayrı bir dikkat gerektiriyor.
Max hızım
128.hafif eğimli yoldu.Devir 9 10 arasaydı.Biraz daha zorlasam
135 göreceğine inanıyorum :queen: Tabi ki bu 128 anlık hız çıkıp hemen normal seyre devam :wiinkk: 40 Kilo çantam vardı,arkamda bağlı.
Genel olarak bu şekil,pek resim çekemedim,her şeyimi çantama koyup güvenle yol aldım.
Termal içlik,bot,kot pantolon,dizlik,üzerine,,milfonlu su geçirmez kaliteli bir yağmurluk gibi bir şey.üst de aynı şekil reflektör yelek,mont vs. üstten alttan üşümedim.
Otopark güvenilir,bu sebepten ön teker bağlı,alarmlıyla.
Bu resim çok hoşuma gidiyor
Ve birde 11,11 de aliexpressten,birkaç yeni bir şey aldım,monster,türü şeyler,uygulayınca paylaşacağım.Km 2300 :bounce:
Selametle..