TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İntercom dedıgım artcı ıle konuşmak ıcın kablolu.. ve telefona bağlayıp müzik dinliyosun aynı muzıgı 2 kısı .. genelde kız arkadasımla gezdıgım ıcın bana lazımdı yanı .. bı kac motor arası olanlardan degıl :)
Sis farları görmedım lınk fln mı attın ? olabılır hacı fazlada zorlamaz sıstemı.. ben memnunum kullan yanı .. açma kapama düğmesi ekle bitanede.. gereksz zamanlarda kapatırsn

özelden göndermiştim http://www.aliexpress.com/item/-/1991515341.html beyaz mı alsam farlar gibi gün ışığı mı bilemedim

Güzele benzıyo hacı :) benım hosuma gıttı bızım motora gıder.. Yok zorlamaz sıstemı ..

Sis farları güzelmiş benim de hoşuma gitti.
Fiyatı da bayağı ucuz görünüyor.Montajı sanırım çok zor değildir.Motoruma şimdiye kadar ilave bir parça takmadım. Ama sis farı düşünüyorum.

arkadaşlar Avrupa yakasında veya Anadolu yakasında pileksi cam alabileceğim yer var mı bildiğiniz? Siperlik yapmayı düşünüyorum. 50*50 cm lazım. kaç para eder bildiğiniz?

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Sis farları güzelmiş benim de hoşuma gitti.
Fiyatı da bayağı ucuz görünüyor.Montajı sanırım çok zor değildir.Motoruma şimdiye kadar ilave bir parça takmadım. Ama sis farı düşünüyorum.

Sis farı büyük rahatlık .. tavsiye ediyorum.. sisler yanmayınca gece far yok gibi hissediyorum ^^

arkadaşlar Avrupa yakasında veya Anadolu yakasında pileksi cam alabileceğim yer var mı bildiğiniz? Siperlik yapmayı düşünüyorum. 50*50 cm lazım. kaç para eder bildiğiniz?

Düzgün bişey çıkarsa ortaya bizde düşünürüz :)

İntercom dedıgım artcı ıle konuşmak ıcın kablolu.. ve telefona bağlayıp müzik dinliyosun aynı muzıgı 2 kısı .. genelde kız arkadasımla gezdıgım ıcın bana lazımdı yanı .. bı kac motor arası olanlardan degıl :)
Sis farları görmedım lınk fln mı attın ? olabılır hacı fazlada zorlamaz sıstemı.. ben memnunum kullan yanı .. açma kapama düğmesi ekle bitanede.. gereksz zamanlarda kapatırsn

Enes bu ürünü 2 yıldır kız arkadaşımla kullanıyoruz 100 km hıza kadar ses gayet net tavsiye ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-intercom-motosiklet-icin-intercom-167692481/detay
Al bu da led uygulamam :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Enes bu ürünü 2 yıldır kız arkadaşımla kullanıyoruz 100 km hıza kadar ses gayet net tavsiye ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-intercom-motosiklet-icin-intercom-167692481/detay
Al bu da led uygulamam :)
[url]http://i.hizliresim.com/aBVq2R.jpg[/url]

Aynen o intercomdan aldım Sedat'ım :) Adam karizma .. İşte bakayım ya böyle led yapcam yada değişik bişey buldum mesela bak şurda http://www.n11.com/gunduz-ledi-gunduz-fari-led-sis-fari-8-led-guclu-P15700271 Bunun gibi bişey yapıyım diyorum

benim kafamı kurcalayan tanesine 3 amper yazmışlar ikisi 6 amper eder ki buda xenon gibi aküyü içer fakat hesaplamada toplam 1.8 amper gibi bişey çıkıyor 20 watt için

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
benim kafamı kurcalayan tanesine 3 amper yazmışlar ikisi 6 amper eder ki buda xenon gibi aküyü içer fakat hesaplamada toplam 1.8 amper gibi bişey çıkıyor 20 watt için

Amperden fln pek anlamam hacı :D wattına bakıyorm sıstemı zorlamıcak gıbıyse takıyorum bıde anahtar bağlayıp .^^

Amperden fln pek anlamam hacı :D wattına bakıyorm sıstemı zorlamıcak gıbıyse takıyorum bıde anahtar bağlayıp .^^

kardeşim amper aslında çok önemli niye diyecek olursan şimdi bizim akü 9 amper 1 amperlik lamba bağlarsan bunu 9 saat hiç destek almadan yakar fakat bizim statör 1 amperle dolduruyor aküyü ve burada sıkıntı başlıyor örneğin xenon ısındıktan sonra ortalama 3-4 amper çeker ve bu yüzden aküyü bitirir mesajda attığımı mı alsam yoksa burdakini mi karar veremedim

Anladım yorumlarınıza teşekkür ederim.
Peki Shark egzosu çıkartıp orjinal egzosu takmamı önerir misiniz ?
Ya da normal kullanımda bana herhangi bir zararı olur mu ?
Olmazsa değiştirmek istemiyorum Shark egzosla devam etmek istiyorum.

Anladım yorumlarınıza teşekkür ederim.
Peki Shark egzosu çıkartıp orjinal egzosu takmamı önerir misiniz ?
Ya da normal kullanımda bana herhangi bir zararı olur mu ?
Olmazsa değiştirmek istemiyorum Shark egzosla devam etmek istiyorum.

ceza yemek ve alt devirlerdeki isteksizlikle fazla benzin yakma dışında sorun olmaz tabi ses aldanıp sürekli dip gaz gitmiyorsan

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
kardeşim amper aslında çok önemli niye diyecek olursan şimdi bizim akü 9 amper 1 amperlik lamba bağlarsan bunu 9 saat hiç destek almadan yakar fakat bizim statör 1 amperle dolduruyor aküyü ve burada sıkıntı başlıyor örneğin xenon ısındıktan sonra ortalama 3-4 amper çeker ve bu yüzden aküyü bitirir mesajda attığımı mı alsam yoksa burdakini mi karar veremedim

sistemi zormala hacı.. gerek yok en düşüğünü kullan ztn pek bi fark etmıyo

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Benım kargolarda yarın gelir inş bakalım girişcez işe :) bittikten sonra güzel bişey çıkcak gibi ortaya.. hadi bakalım :)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
İlan daki intercomu nasıl bağlayıp kullanıyorsunuz? Hiç bilmediğim için soruyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

walkman gibi 2 kulaklıgı jacklara takıyosun.. 2 kişi birer kulaklık alıyor.. bi jack daha var orayada telefonun gırışine bağlıyosun isteğe bağlı.. konuştuğunda aynı anda ses öbür kulaklığa gidiyo.. ve müzikte 2 kulaklıkta birden çalıyo.. gayet basit bi prensibi var ..

walkman gibi 2 kulaklıgı jacklara takıyosun.. 2 kişi birer kulaklık alıyor.. bi jack daha var orayada telefonun gırışine bağlıyosun isteğe bağlı.. konuştuğunda aynı anda ses öbür kulaklığa gidiyo.. ve müzikte 2 kulaklıkta birden çalıyo.. gayet basit bi prensibi var ..

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.
Gerçekten çok kullanışlı bir ürün.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Bilgilendirmeniz için çok teþekkür ederim.
Gerçekten çok kullanýþlý bir ürün.

Aynen.. yolda riske girmeden canin sklmadan yol aliyosun artcinla.. ses cok net gecikme yok hem muzik fln dinliyosn baya rahatlik yani.. pille calisiyo pilin oldugu surece yol ne kdr uzun oorsa olsn yani.. ztn motora usb sarj kiti takcam telefonda surekli sarj olcak ^^ sistemi kuruyorum yavastan.. hersey bittiginde guzel bisey cikcak ortaya..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar