peki hangi yağı kullancaz arkadaşlar benim bu hafta değiştirmem lazım yağı?
Valla ben ipone kullanıyorum 10 40 memnunum. Vites geçişlerim gayet yumuşak tavsiye ederim.
peki hangi yağı kullancaz arkadaşlar benim bu hafta değiştirmem lazım yağı?
Arkadaşlar bi size danışayım dedim.
2011 apache var bende,orta sehpaya alınca hep ön hem arka teker yere değiyor :O
Ön amorsitör borularını yamultmuştum onların yenisi aldırttım takıldıktan sonra böyle bir sorun yoktu.
Ne zaman ki arka lastiğimi değiştirttim o zaman bu olayla karşılaştım.
Lastiği değiştirirlerken orta sehpada yüksek bir bölgedeyken arka tutma yerlerinden tutarak öküz gibi bastırmıştı usta,bununla alakası olabilir mi ?
Servise gidecek vaktim olmuyor şu sıralar hep 8-9 arası işten çıkıyorumda...
Bi sıkıntı öıkar mıki nerdeyse plakalık tekere değecek, ön teker dönüyor ama bildiğin yere temaslı
plakalık tekere değecek derken:silent: benim arka tekerle çamurluk arası bayağı açık foto koyabilmen mümkün mü
benim boyum 1,95 kilom 80 2011 apache gayet normal duruyor altımda hatta fotolarda far atabilirm ama yeni modelleri bilmiyorum dahamı kısa yapmışlar acaba?
Resmini atarmısın usta. Bende yakın zamanda almak istiyorum. Göreyim uzun boylularda nasıl durduğunu.
Telefonum kamerası sıkıntılı geçen sefer düştüydüm bi parçalandı :mrgreen:
Akşam atarım fotoğraf
Motul 5100 uygun değil diyenler de oldu, iyi diyenler de, Castrol iyi değil diyen de var, iyi diyen de var.
Ben ne yağı koyayım bu motosiklete, deneyip tecrübe eden var mı acaba?
TVS servisi Petrol Ofisi koyuyormuş normalde. Ama ben Motul istiyorum. Hangisi uygun, en iyi acaba?
Motul 5100 uygun değil diyenler de oldu, iyi diyenler de, Castrol iyi değil diyen de var, iyi diyen de var.
Ben ne yağı koyayım bu motosiklete, deneyip tecrübe eden var mı acaba?
TVS servisi Petrol Ofisi koyuyormuş normalde. Ama ben Motul istiyorum. Hangisi uygun, en iyi acaba?
Motorum 20000 km de ve En az 15 kere yağ değişimi yapmışımdır.Serviste shell ve castrol var çoğunlukla castrol kullandım castrol olmadıği zaman mecburen shell koydurdum.Casrrol ve shell arasimda aman aman bir fark göremedim hatta castrol de 1000 km sen sonra vitesler sertlesiyor.Bir kere ipone koydum i hic hoşuma gitmedi vitesler daha çok sertleşti.hafta sonu motul 10x40 aldim daha 100 km olmadi şuana kadar hoşuma gitti sanki motor daha sessiz calisiyor ve vitesler yumusacık
Kim değiştirdi yağını pamık olcak tabikide ileride sertlesirse ne sen beni ne ben seni taniyor olacağım
dükkandan çıkana kadar garanti veriyorsun yani![]()
Dükkanım yok ara yag bakimlarini kendimiz yapiyoruz gecen beraber degistirmistik yagini![]()