Arkadaşlar benim yaşadığım sıkıntıları sizinde yaşamamanızı istediğim için bilgilendirme yapmak istedim... Ben izmir karşıyaka motoshoptan motorsiklet aldım 21.02.2014 tarihinde,plaka işlemleri için firma kendisi aracıya verebileceğini ve bununda sigorta ile birlikte 500 lira tutacağını söyledi.. Ben de tamam dedim verdim ücreti neyse çıktı plaka.(Tabi bu arada bu işlemler çok uzadı,firmaya sorduğumda uygunluk belgesi gelecek dedi,bilmem ne dedi.Tahminim bana sattığı motoru başkasına sattı ve beni yeni motorlar gelene kadar oyaladı)... Aradan zaman geçti 3 ay sonra motorumu sattım ve satışı vermek için notere gittiğimde motorun borcu çıktı Ocak vergisi ödenmemiş. Neyse ben yatırdım orda hemen, daha sonrada bu aracılık yapan kişiye ulaştım.Neden dedim ben size 500 lira verdimde bu ocak vergisini yatırmadınız dedim.Adam kendisine 430 lira verildiğini söyledi yani motoshop firması ordanda kar etmek istemişşşşşşş... Neyse konu para değil ama yapılanlar hiçte etik değil.. Motoshopu aradım neden böyle böyle yaptınız dedim,"çok konuşma neyse parası gel al" der gibi bir tarzda cevap verdi... Zaten motoru bunlar yüzünden sattım 3 kere firmaya bakıma gittim, beni sallayan bile olmadı,ben yokmuşum gibi davrandılar neyse kurtuldum çok şükür bu firmadannnnnn....
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------
İz-motodan xmax almak için mağazalarına gittim ve sordum işte sıfır motor alırsam ne kadar masraf olur dedim, bana dedikleri sigorta dahil plaka masrafı 400 lira... vayyy beee biz kazığı başta yemişiz zaten motoshoptan....