yok be abi bilgiledirme amaçla malum ustlar dükkana girdiğin gibi hemen kaldırıyor maksat vatandaş sıkıntı yaşamasın

bende orjinal haliyle dişli değişimi yapıca son hızda bişey beklememek lazım yazacaktım aslında fakat sıkışık bir vakitti

yanlız şu ön arka dişli değiştirip titreşim gitti diyorlar bana mantıklı gelmiyor rolantide titreşimle aktarma organın ne alakası var ki bende egsoz hariç yukarıdaki işlemleri yapayım diyorum bakalım yada 2 litrelik motoru olan ölü bişey denk gelrse onu alıp turbo yapıcam benim garajda
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
rüzgarda motoru o yünde yatırın savrulmazsınız örneğin rüzgar sağdan esiyorsa sağa döner gibi kontra verin ama çok değil az bişey motor hafif sağa yatsın çizginizi koruduğunuzu göreceksiniz

[/
QUOTE]
Rüzgarda sürüş taktiğinin sizin belirtmiş olduğunuz şekilde yapılması gerektiğini biliyorum.Ama benim anlatmak istediğim durum daha farklı.Rüzgarın etkisini sağdan veya soldan hissetmedim. Özellikle arka teker patladığında nasıl motorun arkası sağa sola doğru dalma yapıyorsa benim yaşadığımda aynı bu şekildeydi. Bu sebeple ilk aklıma lastik patlaması geldi.Lastik havalarının inik olma ihtimalini düşündüm daha sonra. Uygun bir zamanda kontrol edeceğim. Yorumlarınız için teşekkür ederim.