Beyler 20 liralık benzin almıştım 4 litre yani. 95 km yaptım bitti, yedeğe geçtim bende şuan 120 km'de son çizgi yanıp sönüyor fakat benzin lambası yanmadı. Benzin lambası yanana kadar beklesem diyorum)) kalır mıyım yolda
)
benzin lambası yanınca baya bi gidiyorda yanlız ben bir keresinde lambayı umursamadım depoyu sallayıp içinden gelen sesi dinleyerek güvendim yolda kaldım çünkü içinden benzin sesi geldiği halde çalışmadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
90/80-17 de alsan 80/90-17 de alsan ön taraf 9mm yere yaklaşır. Ancak arka taraf aynı yükseklikte kalacağından ortalamasını alırsan motor yere yarım santimden az yaklaşmış olurki çokta önemsenecek birşey değil. Hatta artçılı ve / veya arka çantalı kullanıyorsan denge açısından daha da iyi olur.
Ancak sen zaten irc lastik almışsın. Ben senin yerinde olsam o kadar kafaya takmayıp irc ön lastiği taktırırdım. Ben sava tercih ettim ama arada çok fazla kalite farkı olduğunu sanmıyorum. Ancak yinede içine sinmiyor ve sava düşünüyorsan motorun alçalması yarım santimden az olacağı için mevcut duruma göre boydan sıkıntı yaşamazsın. :cat:
kardeş öncelikle üşenmeyip bukadar yazıyı yazdığın için teşekkür ederim, galiba irc yi takıcam bugün yarın yanlız sava lastik'in şiklide güzelmiş çizgileri falan üsteki fotodağrafa göre konuşuyorum tabii