Selenin altındaki alet çantasında yarımay şeklinde bir anahtar mevcut.
Bu anahtarla amortisöron ist kenarındaki dişli halkayı çeviriyorsun.
Saat yönünde çevirdikçe her kademe amortisörü biraz daha sertleştirir.
Tek kişi kullanıyorsan en düşük pozisyonda, artçılı ve çantalı kullanıyorsan en yüksek pozisyonda olmalı.
Hocam seleyi nasıl kaldırıyoruz? Ben biraz zorladım ettim ama kaldıramadım bişeyleri kırarım falan diye de kurcalamadım.
S.a arkadaşlar benım gecen hafta arka lastiğe 8mm demir girdi yaptırdım ama 1 gun içinde havanın yarısı iniyor epey bı yarılmış lastik. neyse.. bugun 110/80/17 lastik aradım hiçbiyerde yok nerden nasıl lastik alıcaz?? Pirellide buldum ama onlarda tek lastiğe 360 lira fiyat yazıyolar..
bu petroldaki köpük ve suyla motoru tamamını yıkasak bir sıkıntı olur mu ?
S.a arkadaşlar benım gecen hafta arka lastiğe 8mm demir girdi yaptırdım ama 1 gun içinde havanın yarısı iniyor epey bı yarılmış lastik. neyse.. bugun 110/80/17 lastik aradım hiçbiyerde yok nerden nasıl lastik alıcaz?? Pirellide buldum ama onlarda tek lastiğe 360 lira fiyat yazıyolar..
Ben bugün sava mc25 serisi lastik siparişi verdim. mc25 serisinde 100/80-17 var. mc18 serisinde birebir 110/80-17 ebat var. Fiyatları yaklaşık 110-130 tl.
2013ten sonra ki modeller 17 inç arkaApachenin arka jant 18 inc degilmi 17 yi nasil takiyorlar?
İyi geceler.Geçenlerde motorun sağ tarafındaki gidonun vidası gevşemiş ileri geri yukarı aşağı hareket ediyordu serviste yakındı yaptırdım.2 gündür de sol taraftaki gidon oynuyor moralimi bozdu.bu akşam eve geldiğimde serviste yaptıkları gibi gidonun vidasını açayım dedim ama koltuğun altındaki malzemelerde o vidayı açacak şey bulamadım garaja koydum motoru.yarın tekrar gideceğim servise.yalama falan olmasından korkuyorum.Resmen kazaya sebebiyet.viraj dönerken falan ileri geri hareket ediyor.
[/URL]slm arkadaşlar bu lastik hakkında bilgisi olan varmı ırc ve sava dan iyi dedi bana ama ölçüsü 90/80/17 (75 tl türkmalı) oyüzden yanaklar orjinale göre biraz ince acaba çukura girince cant yere çarpar kırılırmı ondan korkutum almadım sizce
http://[url=http://hizliresim.com/O2krBD][url]http://i.hizliresim.com/O2krBD.jpg[/url][/URL]
pardon hocam koltugun altında yer mi var? nasıl açıyoruz merak ettim bak şimdi
1 aydır lastik araştırıyorum. Duro ile ilgili neredeyse hiç olumlu yorum okumadım. Çoğunluk şikayetçi. 700 tl gibi bir bütçe ayırabiliyorsan ve çoğunlukla süratli kullanıyorsan Pirelli, michellin, metzeler. 200 tl ye bitirmek istiyorsan Sava yada İrc.
slm Centil40, kardeş 700 tl nedemek yaa bi motosiklet bile alınabilir yanibide sava-irc fayatları hakkında bilgin varmı? bide nerden bulabiliriz motosiklet yedek parçacılarındanmı yoksa lastikcilerdenmi? bana şimdilik sadece ön lastik lazım
Arkadaşlar herkese merhaba, bende yeni bir TVS Apache kullanıcısıyım şu an itibariyle 800 km yapmış durumdayımsize benim için çok önemli bir soru sormak istiyorum, gidon sallanmasından bahsetmiş bir çok arkadaş. Aynı olay bende de mevcut. Expert arkadaşlardan olasılıkları öğrenmek istiyorum. 45-60 km arası gidon da bir sallantı meydana geliyor. Arka çanta bağlantısından sonra oluştu diyebilirim ancak, çantayı söktüğümde de az miktarda da olsa devam etmekte. Servis sıkıntıyı çözemiyor. Ön yüklemeden bahsetmiş bazı arkadaşlar, bu gibi olasılıkları benimle paylaşmanız mümkün mü acaba komple bir deneyeyim hepsini. Arka amortisör bağlantı vidalarında bir tarafta üç pul kullanılmışken diğer tarafta iki pul var mesela bu da bir dengesizlik oluşturabilir mi? Bu sorunumu çözen arkadaşa edeceğim dua ile çok uzun bir süre idare edebileceğini düşünüyorum içime dert oldu bu konu, motoru her kullanışımda daha da uyuz oluyorum
![]()