arkadaşlar merhaba bana kontak etrafındaki fosforlu plastik parça lazım servise sordum 35-40 liraa dedi fiyat hakkında bilgisi olan var mı? bakımını kendim yapıyorum motorun ona gitmiyorum diye gıcıklık yapmış olabilir bana.
elimde yok siparişle geliyor dedi bana kıllandım zateno parcanın ayrı satılacagını sanmıyorum. motorlardan çıkma olarak alıp verecektir büyük ihtimalle.
Likit gres var orta sehpada 1viteste teker dönerken sık kurutmadan güzelce hem temizler hem yağlar tabi kaliteli değil orası ayrı
bence 1.vitese takarak yapma parmağını kaptırırsın allah korusun. bi arkadaşını çağır o tekerleği döndürsün sen spreyle temizle
2. el yeşil 2013 model bir apacheyle aranıza katıldım bende. 2 hafta falan oldu ilk motorum alıştım sayılır fakat genel söylem üzerine lastik bakmaya başladım. Bizim lastik ebatlarında bulamadım nedense. Aranızda michelin ya da metzeller kullanan var mı?
zinciri neyle yaglıyorsunuz.kafam karıstı ya yok motul yok iphone yok Wurth hangisini tercih etmeli.
yüksek performanslı motosiklet olmadığından o ringlere zarar vermeyecek onroad olan herhangi bir yağı kullanabilirsin ben ilk würth kullandım 2 kutu sonra pahallı iye castrole geçtim sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim
Yeni aldım ben motoru kaç kmde zinciri yağlamalıyım hocam.