Fatihcim 162 km hız göremez. km saati 160km hızdan sonrasını göstermiyor. insanlar bari yalan söylerken biraz mantıklı olsun.
Ole soledi abi dur bi kac saate gidecem yerler kurusun ddegini solerimm abii
Fatihcim 162 km hız göremez. km saati 160km hızdan sonrasını göstermiyor. insanlar bari yalan söylerken biraz mantıklı olsun.
Ole soledi abi dur bi kac saate gidecem yerler kurusun ddegini solerimm abii
Evet fatih çelik kardeşim bende baya arastirdim krank yeterince kalinmiş sadece silindir piston ivir zivir değiştirmek yeterliMiŞ. Eski sayfaları baya karistirdim. Bu arada jetmidir nedir ona sanayi dilinde karbüratör memesi deniliyor kanimca Yanlis anlamadigim parçaysa.
Eyvallah sagolasin. Hmm hemen ufak bir hesap...O zaman 180lik silindir takimi aksak ortalama 20 bilemedin 30 km hız oynayacak ve parça olarak 200tl maliyeti çikiyor. Ivır zıvır derken 300tlyi bulur belki gecer bile. Sizce değer mi ?
Eyvallah sagolasin. Hmm hemen ufak bir hesap...O zaman 180lik silindir takimi aksak ortalama 20 bilemedin 30 km hız oynayacak ve parça olarak 200tl maliyeti çikiyor. Ivır zıvır derken 300tlyi bulur belki gecer bile. Sizce değer mi ?
Adamlar 100lük motorlara 150lilik piston falan ayarliyorlar sonra ver yansin yapıyorlar biz ise zaten hem kaliteli motor hem150lik hemde orjinal 180lik silindir takimi takacaz ve +20km değişmeyecek yakarim bu motoru :jocolor:
yau saçmalamayın 300 liraya olmaz bu işler.
Ben 800 tl dedim yaa ole soledi 300 nerden çıktı abi
Az once 3kişiyi araci yapip benim seneler önce aldigim motor ustsini aradim. Uzun lafın özeti tavsiye etmiyorum dedi Vazgeçtim ypmiyorum.
Bu arada 300tlyi sadece silindir takimi ve extra inci boncuk parçalar için söylemiştim.