TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dostum herşey iyi güzelde o far koruma demirin hiç yakışmamış bee:farao:

En çok istediğim uzun cam yan soft çantalar arkaya topcase bide tel jant sis farları mercek al sana enduro gibi apaçi :) ön koruma far için olanı bi işe yaramıyo bence benim motor iki kere devrildi ikincisinde sinyal kırıldı sadece.

beyler lastik havaları kaç olmalı bu apachede yeni aldım malum bılıyosunuz; kitapçıkda ön 24 yazıo da arka için 2 farklı rakam var doğrusu nedir anlamadım ?

beyler lastik havaları kaç olmalı bu apachede yeni aldım malum bılıyosunuz; kitapçıkda ön 24 yazıo da arka için 2 farklı rakam var doğrusu nedir anlamadım ?

dostum rakamın biri tek kişi diğeri çift kişi anlamayacak bişey yok. Sen çift kişi ayarında bas herseferinde hava basmak zorunda kalmazsın.

Arkadaşlar kat iptali ve egzos değişenlere soruyorum yarın kat. iptali için ugraşıcam iptal ettikten sonra hava ayarı yapmak gerekir mi ?

Arkadaşlar kat iptali ve egzos değişenlere soruyorum yarın kat. iptali için ugraşıcam iptal ettikten sonra hava ayarı yapmak gerekir mi ?

ben hava ayarı yapmadım bı sorun var gıbı gorunmuyor ama yapılsa ıyı olur dıye dusunyosum bıde cekınyorum ayarı tutturmak zor.bıkez bozdum ayarını yapıncaya kadar cok ugrastım.katalizor iptalini şiddetle öneriyorum

herkeze selam. apache gerçekten çok titriyormu. bu motora bu para verilirmi. cbf dahamı iyidir. lastikleri nasıl illa hemen değiştirmelimiyim. uzun yola çıkılırmı apache ile. maximum kaç yapar. sürekli maximum hızı nekadardır. çok yakarmı..tşk..

vay abim sen yine burlardasın.. buluyon milletle kafayı...

atillapasa ben o kadar yazıyı boşuna mı yazdım :pr: billur mu geçtin benle :pale:

atilla paşa eski apachelerden dir sen bilmezsin :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

valla kardeşim hava ayarıyla oynamadık çokta gerek görmedik

En ince ayarı makinalarla egzos ölçümüne göre yapmak lazım ama aletler yok napalım en iyisi ellememek :)

Bir de açık hava filitresi araştırırken bişey duydum Performans filitreleri yapı gereği fazla hava çekmek için tasarlandıkları için karbürtöre daha çok yabancı madde gidiyor ve buda zamanla silinderde çiziklere ,yağ yakmaya komprösör azalmasına kadar gidiyormuş varmı aslı astarı bari çıkışı rahatlattık girişide rahatlatsam diye düşünürken bunlar çelme taktı ...

aslında her değişimde tekrardan hava yakıt ayarını ve sübab ayarını yapmak max performansı verir

cc küçük olduğu için bence çok bi fark etmez diye düşünüyorum
büyük cc lerde olabilir bu dediğin

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

En ince ayarı makinalarla egzos ölçümüne göre yapmak lazım ama aletler yok napalım en iyisi ellememek :)

Bir de açık hava filitresi araştırırken bişey duydum Performans filitreleri yapı gereği fazla hava çekmek için tasarlandıkları için karbürtöre daha çok yabancı madde gidiyor ve buda zamanla silinderde çiziklere ,yağ yakmaya komprösör azalmasına kadar gidiyormuş varmı aslı astarı bari çıkışı rahatlattık girişide rahatlatsam diye düşünürken bunlar çelme taktı ...

sölediklerin çok doğru ercan bizzat katılıyorum fakat kullandığın filtre önemli,ne kadar kaliteli olursa o kadar az zarar demek
bir de kullandığın yer bölgede önemli yılın 8-9 aynı kar fırtına geçiren doğuda bu pek sorun olmaz
ne kadar temiz hava o kadar performans:cat:
temiz bakıcaksın arada bir hava ile imkanın varsa hava ile temizliyeceksin
normal hava filtresi bile bakımı temizliği yapılmadığı zaman bile aynı hasarlar,zararlar görülmekte.

pamuk filtreleri hava ile temizleyin sakın gözenekleri büyüyor ben k&n kullanıyorum sıkıntı yaşamadım aracımda her 10 binde temizleyip yağlarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar