selo bi muhabbet açtın. herkes kestirmek istiyor. hayırdır![]()
:queen: :queen: :queen: :queen:
arkadaslar aksam yagmur yagmazsa egzosun ıcını bosaltıcam sizleride bılgılendırırım.orj.bozmadan aynen gerı kaynatılcak egzos
Şurada egzosun içini boşaltıp kat. iptali yapıyor incele istersen ...
http://www.youtube.com/watch?v=XDlm_XbPZ0U
Arkadaşlar hepinize tek tek cevap verip ayrintili anlayacagim
Tel no 0535.663.49.51 sorusu olan arasin bi zahmet
Çağatay
Muayenede sorun olacagini sanmıyorum çünkü egsoza fistan bakinca anlasilmiyor kat.iptali yapildigi
Zaten adamlar doğru düzgün bakmiyorlar bile motor diye frenlere far ayarina bakiyolar geç zaten bizim motorlar birazda gösterişli yani sorun yok aynen devam derler gönderirler muayenede
Hycenlan kardeşim
Sen yanlis anlamissin beni ben kestir duz boru kaynattir dediğim yer sadece katalizatorun olduğu yeri kestirecen arka sustucu yani orijinal egsoz kalicak yerinde
İçini boşaltma temizleme gibi bir imkan yok çünkü oraya zamanla kayniyor cikmaz yani zaten adama bunu temizle desen uğraşmaz
Adamda zaten orayi kesip sadece kat.un olduğu yeri oraya düz boru kaynatir sana sorun olmaz ses ayni kalir orijinal egsoz değişmediği surece
Arka sayfalarda katalizorun nerden kesileceği yerin resmini atmistim ooradan bakabilirsiniz
Daha da olmadi arayin len![]()
Aynen kanka ben kestirdim cok mutluyumaletin sesi bike değişti hahahaha
Tavsiye ederim çok iyi oluyor:queen:
Arkadaşlar İstanbul da 2. el apache arıyorum satan arkadaşlar özel mesaj atarlarsa sevinirim.
Selamun Aleyküm.
Arkadaşlar 2012 Model Tvs Apache RTR 150'ye sahibim.
Motorumu 12 Temmuz 2013'de 0 almış bulunmaktayım.
Motorum daha 6.500 - 6.600 Km aralığındadır.
Fakat her 2 hafta 1 yağı neredeyse sıfırlanıyor.
Misal bugün 5.500 Bakımını yaptırıyorum 2 hafta sonra yağını kontrol ediyorum en fazla 200-300 Gram yağ kalmış.4 Zamanlı Motosiklet Yağı 10-40 Alıyorum ve dolduruyorum.2 Hafta geçiyor yeniden kontrol ediyorum gene yağ 200-300 Gram bile kalmamış daha az.Bakım zamanına denk geldiğinde senin motorun yağ yakmış ama korkma bu cbf değil yağ yakmaz kolay kolay diyorlar.Ben 2 hafta da 1 yağ alıyorum aylık 50 TL'ye patlıyor.Alt taraftan kaçırıyor desek 35 TL'ye demir altlık taktılar.Yardımcı olabilen varmı?
Çokmu sıkıştırıyorum acaba ? 9 Bin deviri geçmiyorum.90 Kmninde üzerine çıkmıyorum.
selamun aleykum arkadaslar.kat denılen zımbırtıyı ıptal ettık.tek kelımeyle harıka motora can gelıyor can=)ses konusuna gelınce aynı gıbı ama azda olsa fark var gazı actıkca motor daha ıyı kavrıyor.sızlere tavsıyem biran önce kurtulun selamı abınınde dedıgı gıbı gızlı gucu kesfedın:thumleft:
haaa bu arada egzos orj.kaldı ekleme bı boru falan yok kestıgımız yerden gerı kaynattık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------
kardesım motorda 200 yada 300 gr yag kaldıgını hersefeınde yagı bosaltarakmı ölçüyorsun.yoksa cubuga bakıp yagın ustune eklememı yapıyorsun
Selam arkadaşlar malumunuz üzere motoru alalı 4 gün oldu ve havalardan dolayı henuz gezip inceleme fırsatım olmadı. motorun sağ tarafında bi anahtar yeri var oraya anahtarı takıp çevirdim falan ama bişey açılmadı , zaten baktığım zamanda karanlıktı bıraktım kurcalamadım . O nedir o plastik bölge acılıyomju? bide bayıde adam anahtar takımı var koltuk altında falan dedide nerdedir o bi yardımcı olursanız sevınırım. haftasonu artık iyice bi incelerim D:
anahtarı takıp cevirdikten sonra o plastik parçanın sağ üst ve sol üst uçlarında çekerek cıkarabılırsınız orda bi kablo gibi birşey göreceksiniz onu çekince koltuktan tık sesi gelir çekip kaldırabilirsiniz koltgu.. koltuğu kaldırınca hemen orda zaten takımlar
selamun aleykum arkadaslar.kat denılen zımbırtıyı ıptal ettık.tek kelımeyle harıka motora can gelıyor can=)ses konusuna gelınce aynı gıbı ama azda olsa fark var gazı actıkca motor daha ıyı kavrıyor.sızlere tavsıyem biran önce kurtulun selamı abınınde dedıgı gıbı gızlı gucu kesfedın:thumleft:
haaa bu arada egzos orj.kaldı ekleme bı boru falan yok kestıgımız yerden gerı kaynattık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------
kardesım motorda 200 yada 300 gr yag kaldıgını hersefeınde yagı bosaltarakmı ölçüyorsun.yoksa cubuga bakıp yagın ustune eklememı yapıyorsun
kaça yaptırdınız kat iptalini havalar düzelsin bende gidicem bugün benim egsozcuya gittim motosiklet olduğu için görmem lazım dedi
Aynen kanka ben kestirdim cok mutluyum![]()