bu yazıyı okuyunca dayanamadım cbf 150 kullanıcısı olarak sorarım neden kuryelerde cbf 150 var neden ilaç firmalarında cbf 150 var 20/50 yağ kulandım yaktı diyorsun ben 15/50kullandım eksiltmedi bile 2000 km geçiyordu bakıma yolladığımda 30 40 bin km de rekfetiriye giren motorlar yağ konusunda ilk sende duyuyorum ilk motorum olacak alacak arifesin deyim kuryelere motorcu arkadaşlar aklına kim geliyorsa ilk motorum olacak ne tavsiye ederseniz sorduğumda cbf yada ybr al dediler eski motor olsa gerek ondan yıllanmış şarap gibi apache aldiyen diyen bir kişi bile olmadı ne hikmetse yanlış anlamasınlar abache kullanan arkadaşlar beğeniyorum güzel motor atıp tutmam herkesin gönlüne göre versin ama yanlış bilgi vermesin yok şöyle yok böyle sana son söz kapak olsun ikinci eline bak peynir ekmek mübarek çeyrek altın gibi kar ettiren motor yağ yakıyor segman atılıyor o oluyor şu oluyor ya şekilsin ya ne demiş Atalarımız meyve veren ağaç taşlanır
kardeş istanbulda okudum ben 4 yıl, maddi durumum iyi değildi kuryelik yaptım. cbf 150yle
cbf 150 nin avantajı konforu parca tedarigi başka bir avantajı yok..
bizim patronda 8 tane cbf 150 vardı. cbf 150lerin bu rektefe muhabeti yüzünden. adam tvs ye döndü. sonra rahat etti.
yavaş yavaş artık tvs ye dönüyor kuryeler. şuan yüzde 50 sinde cbf varsa kuryelerin. seneye bu oran daha da düşer. bunu buradan okursun.
cbf 150 tvs ye göre daha cok yakıyor. heleki kuryelerin altındakiler. ben basmadıgım halde cbflerle 3 litrenin altına düşmüyordu.
hız olayında zaten ezik kalıyor cbf 150. şekile baktıgın zamanda aynı şekilde tipi 90 modeller gibi.
kronik sorunu mevcut yüzde 95 i yag eksiltiyor.
hacı bende senin gibi bi dönem cbf 150 yi savunuyordum. fakat alıp kullandıktan sonra tvsyi. ne kadar sorunsuz oldugunu parasının üzerinde bi yapısı oldugunu anlıyorsun.
ikinci elinde bakıyorsun abuk subuk rakamlar var cbf 150 nin.
ben o kadar cevremdeki insanlar aldı sattı bu motoru. 5 bin lira yazıpta 5 e alan satan görmedim.
sen ikinci elde sahibinden yazanlar sacma sapan ilanlara bakma. canta takmış ta 6.5 yazan bile gördüm ben cbfte
ederi 4.5 flandır. artık o bile verilmez ya neyse