Arkadaş ne oluyor cbf laf atlıyoryağ yakıyor filan titremeyelim yeter :queen: hayaller movıstar ona diyecek laf yok:thumleft:
Motor yeni oldugu icin yag yakma derdi yok simdilik
Arkadaş ne oluyor cbf laf atlıyoryağ yakıyor filan titremeyelim yeter :queen: hayaller movıstar ona diyecek laf yok:thumleft:
Engin kardeşim onunda çözümü var dişli deyişimi yaptıkmı tamam:queen:
Arkadaslar 444 diye zincir yaglayici var
Hem temizliyor hemde yagliyor 1 sisesi bayagi uzun suruyor normal yaglar 30-35 tl bunub fiyatida uygun isteyen olursa alir pazar gunu getiririm fiyati 10 tl bu arada
İsteyene foto cekip atarim
Valla sertac cok kullanisli hatta sabriye bile aldim oda kullaniyor
Hem temizleme ozelligi var gaz maz firca felan ugrasmiyorsun direk sıkıyorsun butun pislik akiyor gidiyor
Bir yandanda zincir yagli kaliyor
Hemde fiyatida uygun 10 tl ipone motul felan 30-35 tl hemde 3 fiss yapiyorsun bitiyor ne gerek var o kadar para vermeye
oh ohh maşallah.. sensörmü var alarmda? nerden biliyor etrafında adam dolaştıgınımontaj yapta bir video ekle nasılmış bakalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------
o kameradan bende var emin ol bi kibrit kutusuna 2 tane sıgarama ben motora koyacak yer bulamadım..görüntü sürekli azer bülbül.. kaskın içine monte ettim görüntü güzeldi ama rahat edemedim sonra hevesim kaçtı duruyor öyle..
tamam abi sen getir denemiş oluruz en azından ben önem veriyorum zincire. o bitincede direk zinciri değişriz artık zamanı gelir büyük ihtimal o bitene kadar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
pazar günü o kameraları getirebilirimisin yaa denemek ve görmek istiyorum nasıl bişi onlarlanda çekim yaparız hem![]()
l:Yarin benim dogum gunum ya la hediyeleri hazirlayin koltunuza ciger surerim kediler gerisini halleder cirmik cirmik ..
abi gidiş yolu çok güzeldi ama ya bol virajlı ormanların arasından temiz düzgün yollar falan. dönüşü de otobandan geleceksek çiftalanın heryerini gezelim o zamanda bari motor sürdüğümüzü anlayalım Bayram abicim![]()
Arkadaslar 444 diye zincir yaglayici var
Hem temizliyor hemde yagliyor 1 sisesi bayagi uzun suruyor normal yaglar 30-35 tl bunub fiyatida uygun isteyen olursa alir pazar gunu getiririm fiyati 10 tl bu arada
İsteyene foto cekip atarim
Adam 2012 Apache'ye 4.100 fiyat yazmış. 7500km de motor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-gorunusunden-daha-temiz-olduna-inan-141823919/detay
2 gün içinde satmazsa da vazgeçecekmiş :queen: