TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

RTR yazısı nerede satılıyor bilen varmı şu 180 liklerde olan yazı büyük olan.

Son düzenleme:
arkadaşlar bu günki gezi güzel oldu önümüzdeki hafta çiftalanda ki yarış parkurunda ofrod jeep yarışları varmış seyretmeye deyer bi yarış olur yolun nerdeyse tamamı asfalt sadece parkurun yolu 500 kadar toprak

Bayram abi ya peki o gün de bugunkü rampa rotasına dahilmi ? ben haftaya daha güzel şeyler yapmak istiyorum orada :)

burdan bir konu hakkında danışayım sizlere başına gelen olmuştur belki

devir saati (km saati değil) belli bir rpm gelmedikçe çalışmıyor örneğin 1 viteste ufak ufak kalkarken devir saatininde ufak ufak artması gerekirken 0ı gösteriyor lakin belli bir süre sonra artmaya başlıyor 4 5 hiç sıkıntısı yok kafama takıldı sormak istedim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2012-12 model motorlu arkadaşlar. arka dişlinin resmini gönderir misiniz. üzerinde tvs amblemi var mı.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Kısmet olursa haftaya bende gelirim bu hafta biraz yogunluk vardı. Haftaya hava iyi olursa gelicem

2012-12 model motorlu arkadaşlar. arka dişlinin resmini gönderir misiniz. üzerinde tvs amblemi var mı.

arka%20di%C5%9Fli.JPG

CIMG6402%20%28640x480%29.jpg

Ön:
CIMG6375%20%28640x480%29.jpg

o-ring değil de x-ring bulup kullanmanızı tavsiye ederim. Yağı tutma konusunda o-ring ten daha başarılı. Çünkü x'li yapısı bu yönde geliştirilmiştir. yağlama konusunda o-ring liye göre daha geç yağlama sağlıyor. Yani daha uzun km katetmiş oluyorsunuz.

benim motorun orjinal zinciri yagsizliktan bozuldu gittim 25 tl ye standart zincir taktım 5000 km oldu bi sıkıntim yok tavsiye ederim oringli zincire 60-65 tl vermektense bu daha mantıklı geldi aldığım yer 15000 km garanti veririm dedi.

benim motorun orjinal zinciri yagsizliktan bozuldu gittim 25 tl ye standart zincir taktım 5000 km oldu bi sıkıntim yok tavsiye ederim oringli zincire 60-65 tl vermektense bu daha mantıklı geldi aldığım yer 15000 km garanti veririm dedi.

oringli zincir var mı eski kasalarda bilmiyorum.
ama oringli zinciri yaglayıp bakım yaparsanız ömürlük olur.
normal zinciri ben önermiyorum.
benim gibi taklacı güvercin gibi
zincir tekere dolanıp takla atmayın. zincir önemli bakımını yagını pisliğine pasına dikkat edin.
kopması yetmiyormuş gibi birde bi yerlere dolanıp kaza yaptırıyor

ARKADAŞLAR BEN BU MOTORU ALACAĞIM PERŞEMBE GÜNÜ GİDİP ADANA BAAYİSİNDEN ACABA ADANA BAAYİSİ HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLANLAR VARMI BİZE YARDIMCI OLURLARMI ADAMLAR BAŞDAN SAĞMA İŞ YAPARLARMI ADANALI ARKADAŞLAR BİLGİ VEREBİLİRMİ BU KONUDA ?

benim yeni kasadaki oringli fakat ne kadar temizlesemde hep bi zincir sesi duymak beni biraz rahatsız ediyo. düşük devirde motor sesi yokken düşük hızlarda duyuyorum.. o sesi azaltmanın bi çözümü varmıdır. kaliteli zincir takmakla geçermi yoksa normal dişl isesimidir onlar ?

benim yeni kasadaki oringli fakat ne kadar temizlesemde hep bi zincir sesi duymak beni biraz rahatsız ediyo. düşük devirde motor sesi yokken düşük hızlarda duyuyorum.. o sesi azaltmanın bi çözümü varmıdır. kaliteli zincir takmakla geçermi yoksa normal dişl isesimidir onlar ?

Hiçbir zaman orijinal parçadan vaz geçme. Daha sonra başına açılacak sorunların parası da büyük olur...

sbr

sertaç zincirin durumu iyiyse önce mazotla iyice temizle sonra kaliteli bir spreyle iyice yağla.. zincir gergiside normalse zincir sesi rahatsız etmez( ama sende 14 dişli var hertürlü vurma sesi duyacaksın)

sertaç zincirin durumu iyiyse önce mazotla iyice temizle sonra kaliteli bir spreyle iyice yağla.. zincir gergiside normalse zincir sesi rahatsız etmez( ama sende 14 dişli var hertürlü vurma sesi duyacaksın)

Anlamadım. 14 dişliyle (orijinal dişliyle) neden ses duysun ki

Hiçbir zaman orijinal parçadan vaz geçme. Daha sonra başına açılacak sorunların parası da büyük olur...

zincir fabrika çıkış zinciri zaten oringli. 7bin kmde şuan ne zaman değişeyim ve yine aynı oringlimi alayım. benim ön dişli 14 zaten şuan 13 dü.
ama dişli sesi etikelemez okadarda ya çünkü ses zincirin sesi. belk iben hep kayış sistemli mtoor kullandım ondanda olabilir diyorum. yeni bi durum değil bu yani. ama aşınmayı en aza indirmek istiyorum. belki diyorum oringlinin bi özelliğidir diye diyorum.

500 km olmadı daha zinciri temizleyeli. mazotu bi fıfısın içnie doldurdum fısfısla sıka sıka temizledim. zincirim bal dök yala oldu ondan sonrada zincir spreyi ile yağladım.
Kullandıgım yagın bi özelliğ ivar köpürterek atıyo sonra yağa dönüşüyo gibi bir spreydi. İyi birşeymi sizce bu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar