TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Emeği geçen herkes sağolsun özellikle selami kardeşime çok emeği var semaver mangal çiğ köfte eline sağlık Allah cc razı olsun son anda karar verdim hastaydım iyi gelmemişim biraz geç katıldım foruma hastalık hat safaya ulaştı yeni yeni kendime geldim nice başka gezilere yav fotolara ne oldu can hayırlı olsun ehliyetin ne çektin bu ehliyetsizlikden :) ıslatalım pazar günü gibi olmasında

afiyet olsun ne demek dostum herzaman başın gözüm üstüne keyif aldıysanız eğlendiyseniz ne mutlu bana

ızgara mangal formalite önemli olan dostluklar ki,sizin gibi arkadaşlar la tanışmak nasip oldu

serkan resimleri ayarlamaktayım bugün koyacam inşallah ordanda faceye atarım :cat:

Emeği geçen herkes sağolsun özellikle selami kardeşime çok emeği var semaver mangal çiğ köfte eline sağlık Allah cc razı olsun son anda karar verdim hastaydım iyi gelmemişim biraz geç katıldım foruma hastalık hat safaya ulaştı yeni yeni kendime geldim nice başka gezilere yav fotolara ne oldu can hayırlı olsun ehliyetin ne çektin bu ehliyetsizlikden :) ıslatalım pazar günü gibi olmasında

Abi hele bir alıyım şu ehliyeti de isterseniz yıkarım hepinizi ıslatmak ne kelime :)

Evet Arkadaşlarım, abilerim saygı değer forum sakinleri. Öhö öhö :) İnşallah bu h.sonu yeni bir buluşma-etkinlik daha doğuyor. Serhat'ın önerisi üzerine ve Selami abi'nin de okey'i vermesiyle Rumeli Fenerinde yine güzel bir gün geçirmek için toplanalım diyoruz. Ben bu sefer mangal vs değil de, poğaça,börek,tatlı,çay,meyve suları,kola,fanta vb. şekilde içeceklerle bir aktivite düşünüyorum. Mangal işi hem biraz uğraştırıcı oluyor.

Benim düşüncem mesela 12 kişiyiz diyelim. 3 kişiyi görevlendirelim kişi başı 3 poğaçadan 12 kişi 36 poğaça eder. Geriye kalan 9 kişiden 3'ü aynı şekilde kürt böreği, yine geri kalan 6 kişiden 3'ü kuru pasta, tatlı vb en son 3 kişi de çerez, çekirden içecek vs şekilde bölelim dedim.

Selami abi öyle karışıklık olur herkes kafasına göre kendine yeticek kadar poğaça börek neyse getirir artık dedi. Ama biz hepimiz abi kardeş olduğumuz için kimse kendini düşünmez geçen sefer ki gibi bol bol alır ziyanlık olur diye düşünüyorum. 3'lü gruplar halinde kararlaştırıp bir şeyler yaparsak yiyecekler de ziyan olmaz.

Bu konuda sizlerin fikirleri nelerdir? Gelicek olanlar isimlerini eklesin diyelim; :)
1.Can
2.Selami abi
3.Sabri abi
4.??

Son düzenleme:
25052013294.jpg

04qp.jpg

pg7l.jpg

jr9z.jpg

p7p8.jpg

xtw7.jpg

0b17.jpg

eyjz.jpg

yfbv.jpg

jmzi.jpg

6q80.jpg

5m4.JPG

gaj7.jpg

j4cb.jpg

n13.JPG

1o18.jpg

ql7q.jpg

yn6a.jpg

r7fu.jpg

oyaw.jpg

mebn.jpg

0jd3.jpg

hogq.jpg

hexp.jpg

qsvf.jpg

d4h.JPG

iaxo.jpg

ndna.jpg

jzrl.jpg

wn42.jpg

7vlw.jpg

ybvr.jpg

trqy.jpg

l1c3.jpg

t89e.jpg

nlbp.jpg

i0li.jpg

4bx4.jpg

vigz.jpg

wyh6.jpg

o14k.jpg

g2k7.jpg

m8es.jpg

k844.jpg

nn1i.JPG

jez.JPG

jez.JPG

hani diyolarya facede bu resim sizce 100 bin beğeni alırmı ne alakaysa :mrgreen: bakalım benim resinler 15 bin beğeni alıcakmı :queen::queen:

Abi hele bir alıyım şu ehliyeti de isterseniz yıkarım hepinizi ıslatmak ne kelime :)

Evet Arkadaşlarım, abilerim saygı değer forum sakinleri. Öhö öhö :) İnşallah bu h.sonu yeni bir buluşma-etkinlik daha doğuyor. Serhat'ın önerisi üzerine ve Selami abi'nin de okey'i vermesiyle Rumeli Fenerinde yine güzel bir gün geçirmek için toplanalım diyoruz. Ben bu sefer mangal vs değil de, poğaça,börek,tatlı,çay,meyve suları,kola,fanta vb. şekilde içeceklerle bir aktivite düşünüyorum. Mangal işi hem biraz uğraştırıcı oluyor.

Benim düşüncem mesela 12 kişiyiz diyelim. 3 kişiyi görevlendirelim kişi başı 3 poğaçadan 12 kişi 36 poğaça eder. Geriye kalan 9 kişiden 3'ü aynı şekilde kürt böreği, yine geri kalan 6 kişiden 3'ü kuru pasta, tatlı vb en son 3 kişi de çerez, çekirden içecek vs şekilde bölelim dedim.

Selami abi öyle karışıklık olur herkes kafasına göre kendine yeticek kadar poğaça börek neyse getirir artık dedi. Ama biz hepimiz abi kardeş olduğumuz için kimse kendini düşünmez geçen sefer ki gibi bol bol alır ziyanlık olur diye düşünüyorum. 3'lü gruplar halinde kararlaştırıp bir şeyler yaparsak yiyecekler de ziyan olmaz.

Bu konuda sizlerin fikirleri nelerdir? Gelicek olanlar isimlerini eklesin diyelim; :)
1.Can
2.Selami abi
3.Sabri abi
4.??

Aslında Selami abi'mle konuştukta buluşmalar çok yakın oldu bir biriine. Selami abim söyledi de belki kurban bakmaya giden, bayram için memleketine giden olabilir dedi. Eğer böyle bir durum varsa erteleye biliriz. Karar yine sizlerin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------

Az önce Serhat'la telefonda konuştukta kendisi Rumeli Feneri'nde öyle kahvaltı vs yemek yenilebilicek bir yer olmadığını oturmak için kumsal ve kayalar olduğunu söyledi. Onun üzerine bende Kahvaltı veya da öğle yemeği saate göre değişicek Emirgan Parkında yeme içme işini halledip oradan sahilden Rumeli Fener'ine geçip çerez, çay türü yiyecek içecekleri de sohbet eşliğinde orada yapalım dedik.

1.Can
2.Selami abi
3.Sabri abi
4.??

Gezinin ayrıntılarında değişiklikler oldu tekrar bir okuyun.

Dediğimiz gibi bayram alışverişi, bayram tatilini memlekette geçiricek olanlar varsa çoğunluğun durumuna göre geziyi erteleyebiliriz.

Aslında Selami abi'mle konuştukta buluşmalar çok yakın oldu bir biriine. Selami abim söyledi de belki kurban bakmaya giden, bayram için memleketine giden olabilir dedi. Eğer böyle bir durum varsa erteleye biliriz. Karar yine sizlerin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------

Gezinin ayrıntılarında değişiklikler oldu tekrar bir okuyun.

Dediğimiz gibi bayram alışverişi, bayram tatilini memlekette geçiricek olanlar varsa çoğunluğun durumuna göre geziyi erteleyebiliriz.

Arkadaşlar Can bahsetmiş bende konuya açıklık getireyim.Rumeli Feneri bir karadeniz köyü ve köyün 1 kaç km ilerisinde bir koy var ve2 tarafı orman ortası deniz.Şile deki gibi oturacak yer wc çeşme vs gibi şeyle yok tamamen doğal bir yer :) bu sebeple temel ihtiyaçlarınızı karşılamayabilirsiniz ama orman bol ve müsait istediğiniz yere de yapabilirsiniz.:) Benim için sorun olmaz derseniz gidebiliriz.Yemeğimizi kumda, kaya da yada orman da yiyebiliriz.Yada Can 'ın dediği gibi Emirgan parkında buluşup orada birşeyler yiyip sahilden Rumeli Fenerine ulaşabiliriz.

Selami kardeşim keyfimiz herşey çok güzel geçti sağolasın can bayramda memlekete gidiyorum hayırlısıyla başka gezilere inşallah fotolarda çok güzel olmuş elinize sağlık

Abilerim, Arkadaşlarım gezi işini ben başlattım ama bir bakıma pişman oldum gibi bir durum ortaya çıktı. Sonuçta bayram geliyor herkes alışverişe gidicek, belki de bayram için tatile gidicek. Öyle olduktan sonra hep bir arada olamadıktan sonra keyifli olmaz diye düşünüyorum. Bayramdan sonraya erteleyelim mi buluşmayı???

http://imageshack.us/a/img11/1323/25052013294.jpg

hani diyolarya facede bu resim sizce 100 bin beğeni alırmı ne alakaysa :mrgreen: bakalım benim resinler 15 bin beğeni alıcakmı :queen::queen:

Selami abicim ellerine kolalrına sağlık süper fotograflar.

1.Can
2.Selami abi
3.Sabri abi
4.Sertaç
5. ?

Listeye beni yazmadığın büyük ayıp :)
En başa bide kendini yazmış :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

Abilerim, Arkadaşlarım gezi işini ben başlattım ama bir bakıma pişman oldum gibi bir durum ortaya çıktı. Sonuçta bayram geliyor herkes alışverişe gidicek, belki de bayram için tatile gidicek. Öyle olduktan sonra hep bir arada olamadıktan sonra keyifli olmaz diye düşünüyorum. Bayramdan sonraya erteleyelim mi buluşmayı???

Birkac gun gecsin bakalim kimler geliyor. Gelen sayisina gore baska bir plan yapariz. Ama illaki yapariz. Bayramin 3 . 4. Gunude olabilir hic fark yapmaz bana ben cadirlarla kampa gidelim isteyen biriyim :))

motorum 580 km ye geldi. bugün ilk defa son gaz vurdum. gidiş yolunda yatmama rağmen 112 yi geçmedi dönüşte 116. motor daha 580 km de. bu hız normalmi. daha hızlanır diye düşünüyorum ama. aramızda tecrübeliler cevap veirse sevinirim

motorum 580 km ye geldi. bugün ilk defa son gaz vurdum. gidiş yolunda yatmama rağmen 112 yi geçmedi dönüşte 116. motor daha 580 km de. bu hız normalmi. daha hızlanır diye düşünüyorum ama. aramızda tecrübeliler cevap veirse sevinirim

Kasma motoru daha o kmlerde. 5 bin olsun km onda sonea bas.

bu km ye kadar ortalama 60 km civarı devamlı vites değiştirerek gittim. 500 ü geçtikten sonra deneme amaçlı bastım zaten. bu arada 99 kiloyum :D

sbr

eneeee biziz la harbi:queen::queen: nerden dikkat ettin yau.. yoksa videonun en başından beri bizimi arıyordun:)
banada 19 yada 20 ekim daha uygundur gibi geldi ama herkes uygun olduğu tarihi yazarsa daha sağlıklı kararlaştırırız. rumeli feneri de nefis bi yerdir. bu seferde avrupalıların dediği olsun:p

Evet aynen bayram sonu daha musait olur
Rumeli fenerine gidelim sabrinin dedigi gibi avrupalilarin dedigi olsun nede olsa avrupa gormus insanlar abi :)

Arkadaşlar buluşma bayram sonrasına ertelenmiştir. Tarih tekrar bayram sonrası herkes ile beraber kararlaştırılır.

bayramda bende otobüste olacağım... motorcu görünce arkasından sıkıştırıp havalı kornaya basayım.. görün gününüzü...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar