valla denedik işte her sornu göze aldım ama o gücü kendim görmek istiyordum ve gördüm dibim düştühehehe ama daha önce taktıgım xenonun uzagından bile geçemez tabi aydınlatma ve uzakdan görünüş olarak 10 üzerinden 8
üstadım ben bu cumartesi gidicektim dün akşam garajdayken bi komşu geldi oda istedi arabasına 4 çift kadar. forumdanda isteyenler vardı iyi oldu dedim 2 kutu alırız geliriz dedim artık
gidelim birlikte valla hem tanısmıs oluruz hemde işimizi görmüş oluruz. belkide biraz turlarız gezeriz.
Cumartesi günü öğleden sonra 2:30 - 3:00 gibi müsait olurum ben anca mesai bitmesi falan. siz nerde buluşacagımıza kararlaştırın.
photon 5000K 55/60 ampul sadece. çift olarak almıştım öteki vespada takılı kalitesini ve ne oldugunu çok iyi biliyorum ama malesef olmuyor ya
alttada vespada ki durulu bu ampulun.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd....x720/970213_10151577013826112_620317211_n.jpg
Aydın motor nerde istanbuldamı bursada mı ? ve kaç paraya yapar o işlemleri ?
Far tasını eriteceğini sanmıyorum bende far tası her motorda aşağı yukarı aynıdır watt değerine göre tas konulmaz sanırımfelaket tellalı gibi yazmışsın herşeyi motordan soğudum !
![]()
abi selami abi anlatmış istanbulda nerede olduğunu yaptıran biriylegörüştüm statör işlemi konjektör ve işçiliğe 100 tl vermiş