TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kaaan egzozu degiştirirsen garantiden çıkar motor yasak egzozu degiştirmek

Ya arkadaş egsozu değiştirmek istiyorsanız neden oraya buraya yazıp kendinizi fişletiyorsunuz. Değiştirecekseniz değiştirin gitsin. 2010 model apache üzerinde şahsen gazladım çok güzel bir sesi var ancak uzun yolda insanı bayıyor. Kimseyi uyandırmazsanız garantiden felan da çıkmaz. İlla garantiden siz çıkarmaya çalışıyorsunuz. Tak egsozu hele ki tamircin de babacan biriyse tatından yenmez kıralı gelse garanti dışı bırakamaz. Disbiritör ajan dolaştırıyor etrafta sanki?

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Sabri aksam motoru yoklamislar kilit kirikti ama acamamislar su maşa seklindekilerden vardi arti disk kilidi branda alarm ulen az ilerde duke var 990 ona bakmiyor ne kilit var ne bisi alarmda bagirmadi yoksa benmi duymadim aksam kamera kayitlarini incelicem bakayim neler olmus.

Erol gecmis olsun canim dikkat et guvenligi ikiye katla cunku illaki o hirsizlar birdaha gelecektir

sbr

Sabri aksam motoru yoklamislar kilit kirikti ama acamamislar su maşa seklindekilerden vardi arti disk kilidi branda alarm ulen az ilerde duke var 990 ona bakmiyor ne kilit var ne bisi alarmda bagirmadi yoksa benmi duymadim aksam kamera kayitlarini incelicem bakayim neler olmus.

erol ne diyorsun yaa:cyclopsan:cyclopsan şerefsizler yaa! ah bir denk gelseydide yakalasaydın. geçmiş olsun.. sende motoru iyi koruyormuşsun maşallah.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
O deilde bugun iki tane saglam kilit almam lazim koctasta gormustum biraz tuzlu ama alicam mecbur

sbr

O deilde bugun iki tane saglam kilit almam lazim koctasta gormustum biraz tuzlu ama alicam mecbur

hangilerinden alcan? almadan önce model adlarını youtubedan araştır. masterlockların bile bazı modellerini 10 15 saniyede açıyorlar.. zincir alacaksanda gemicilerin kullandığı grade80 zincirler var..eğerki o zinciri kesip motorunu çalarsa motorun parasını ben verecem sana.. ama kiliti açıp çalarsa ona birşey diyemem.. aşağıdaki linki bi incele derim. adam bi bucuk dakika da 8 kilit açıyor:)

http://www.youtube.com/watch?v=1_OCLStz4Wc

Sabri üstad lütfen o tür videolar paylaşmayalım hırsıza yol göstermek gibi oluyor biraz :p
Ya adamlar ebaydan 3-5 liraya bu setlerden sipariş verip motorların kilitlerini patlatırsa :pr:
Allah korusun:bestmt:

Geçmiş olsun, ön ve arka tekere sağlam kiltiler şart valla. benimki şahsi garajımda olsa bile disk kildiini takıyorum. arada açmayı unutuyorum ama :) yapcak bişi yok çalınmasından iyidir. Çünkü özellikle Apachelere ilgi çok fazlaymış.

maymuncuk onlar ama kullanması o kadar kolay değildir eminim...
bu arada geçmiş olsun error88.

benim en çok hoşuma giden aküye android telefon bağlamak. açıcaksın harita aplikasyonunu bakıcaksın götürseler bile nerde olduğunu biliceksin. bir tane de disk kilidi işi çözer bence...

Arkadaşlar meraba. foruma yeni katıldım. motosiklet bende 2 yıldan beri var. 2011 kasaları ilk çıktığında koşa koşa aldım. motorun kazası falan yok fakat bir iki yatması var. şimdi arkadaşlar lastiklerden hiç memnun değilim değiştirmek istiyorum. ve motorda 5000 devirden sonra çok rahatsız edici bi ses var. alttan motordan gelen bi ses var. miğferden gelen bi ses var. bu konuda ne önerirsiniz ? lastik konusunda ne önerirsiniz ? ve egzozu da değiştirmek istiyorum varsa değiştiren arkadaşlarım herhangi bir problem çıkardı mı ? değişiklikler var mı ? yardımcı olursanız çok sevinirim..

sbr

Sabri üstad lütfen o tür videolar paylaşmayalım hırsıza yol göstermek gibi oluyor biraz :p
Ya adamlar ebaydan 3-5 liraya bu setlerden sipariş verip motorların kilitlerini patlatırsa :pr:
Allah korusun:bestmt:

önemli olan işçilik. o adamın elindeki malzemeyle herkes açamaz o kilitleri:cherry:

çanta taktırmaya karar verdim. servise bagaj demirini sordum. 100 tl ye yaparım dedi. başka motorcularada sordum bulamadım. ama allahtan abim demir doğrama işleri yapıyor. abime bedavaya yaptırdım :D son olarak sadece cıvataları gizlemek kaldı. gayette sağlam oldu.

http://img489.yukle.tc/image.php?id=780020130921_154542.jpg
http://img489.yukle.tc/image.php?id=276320130921_154555.jpg
http://img489.yukle.tc/image.php?id=154820130921_154607.jpg

bende kendim yapıcaktım sonra ugraşmaya degmez diye sipariş verdim 75 lira yarın ulaşması lazım elime...
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...klet-uyguncanta-demiri-75-tl-123792343/detay/

Sabri abi bak sen nasıl viraj yaptığımı merak ediyordun. Lastikler orj. Geçen virajda motor altımdan kaçıyordu çok kötü bir olay yaşadım bir değil 2 lastik birden kaydı, bir anlık refleks sonucu gerçekten zor kurtuldum düşmekten. Dizlik olsa yere sürtücem kaçarı yok. Ama o olaydan sonra yatmaya korkuyorum. Viraja giremiyorum eskisi gibi. Korku (Yusuf Yusuf) gerçekten çok başka bir duygu :santa:

Lastiği durumu aşağıda :pl:

sbr

Sabri abi bak sen nasıl viraj yaptığımı merak ediyordun. Lastikler orj. Geçen virajda motor altımdan kaçıyordu çok kötü bir olay yaşadım bir değil 2 lastik birden kaydı, bir anlık refleks sonucu gerçekten zor kurtuldum düşmekten. Dizlik olsa yere sürtücem kaçarı yok. Ama o olaydan sonra yatmaya korkuyorum. Viraja giremiyorum eskisi gibi. Korku (Yusuf Yusuf) gerçekten çok başka bir duygu :santa:

Lastiği durumu aşağıda :pl:
[url]http://img489.yukle.tc/thumbs/132123092013386.jpg[/URL]

valentino rossi mübarek:queen::queen::queen:

kumandadaki ekranda hangi bilgiler var çözemedim

abi kumanda ekranında çekim gücü telefonlardaki gibi araca biri dokundu mu yoksa etrafında mı dolaştı yada çalıştırıp götürdü mü o uyarıları veriyor

Erol abi geçmiş olsun bende masterlock disk kilidi var iki tane sokaktayken çapa zinciri kullanırdım şimdi kendi bahçemde kotaştaki masterlockun zırhlı kablosu var 2 metre onu kullanıyorum tavsiye ederim birde benim alarma bak çok iyidir

Ya beyler acil bir yardım lazım.
Cumartesi arka lastiği değiştirttim. Eve yakın bir yere. Mesafe kısa olduğundan o gün farketmedim.
Ama bugun uzun yola çıkınca farkettim. Arkadan ses geliyor.
Yolda, belli bir hızın üstünde (30 üzeri) debriyaja basınca da aynı ses var. Motorla alakası yok diyebiliriz. Fiti fiti sürtünme sesi.

İzleyip yorum yapabilecek bir arkadaş var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar