Arkadaşlar merhaba. Haftaya motoru 500 bakımına götürmeyi düşünüyorum yağı kendim alıp götürmeyi düşünüyorum başka hangi parçalar değişecek, ayar yapılacak ?
fren hidroliği koy bitmeden, hava yapmasın sakın.Arkadaşlar kolay gelsin motorumun fren hidrolik seviyesi biraz azaldı. Kırmızı renkli bir fren hidroliği eklenmiş motora acaba markası nedir? Bilen var mı? Yada başka bir fren hidroliği ilavesi yapsam sıkıntı çıkarmı
Arkadaşlar 2. el 13000'de motor buldum. Gösterebileceğim bir usta var mı bildiğiniz?
Teşekkürler tsubasa sanırım hava filtresi değişmeyecek ?
Arkadaşlar kolay gelsin motorumun fren hidrolik seviyesi biraz azaldı. Kırmızı renkli bir fren hidroliği eklenmiş motora acaba markası nedir? Bilen var mı? Yada başka bir fren hidroliği ilavesi yapsam sıkıntı çıkarmı
selamun aleyküm arkadaşlar. motora xenon takmayı düşünüyorum ama kaldırırmı yada sorun çıkarmı bilmiyorum :silent: varmı aranızda xenon takan yardımcı olursanız sevinirim?
yerin neresi? yakınsan ben bakarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
hava filtresi için çok erken..yağ yağ filtresini değiştir yeter.
Sabri abi beykozdaymış. Sana yakınsa bir gidip bakalım bir daha ki hafta döneceğim İstanbula biraz sonra otobüs var eskişehir gideceğim. İnşallah satılmaz. Olmadı sana yakın yerlerden motor bakarım sıkıntı yok![]()
tamam o da boşta olacak, egsozun hava ile mix ini sağlıyıp emişe gönderiyor tekrar.. tıkanmamasına dikkat et yeter...