o sorunn banada arada oluyor ben şöyle çözdüm.atıyorum ısıklarda durdun 3 2 1 n den sonra 1 e geçmezse debriyajdan elini çek tekrar bas debriyaja öle geçir bnde böle düzeliodu.Zaten bana arada sırada oluyor.birde motor tam 1. vitese atılcak seviyeye yada hııza düşmeden atmaya çalışınca n den 1 geçerken tutukluk yaparYok aragaz vermiyorum hic işte ışıklarda durunca atıyorum 3,2,1 diye N bosta kaliyor. Basıyorum n ışığı sönüyo sora gene yanıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------
rampadan stop etmesi bndede oluyodu ama bndeki nedeni rolanti ayarından yapıyordu.emre kardeşimden almadan önce motoru az yaksın diye bayagı düşürmüştü.o yüzden de debriyajı azcık ayarlayamazsan rolanti düşük oldugundan gaz yemiyor.ama rolanti yüksek olunca bosta dururken bile gaz veriomus gibi oldugun için stop etmio..Aslında alışıyo ama olur olmaz yerde yapıyor. Rampada stop ediyo çalışmıyor boştan 1 e geçmiyor vites kolunu koparcam sinirden. Zaten istanbul trafiği bide o olunca agresifleşiyorum asılıyorum gaza